Dodaj do ulubionych

3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator

01.06.12, 21:46
Liberty Direct - oferta specjalna dla nowych klientów

Instrukcja jak skorzystać z 3 rabatów na ubezpieczenia komunikacyjne w Liberty Direct.

promocje-oc.pl/
Najtańszy kalkulator OC AC z dodatkowymi promocjami aż (3 zniżki na raz).
 -5% za zakup online
 -5% za płatność kartą
 -100zł za zakup OC + AC, lub -50zł za zakup OC (Kod Promocyjny: 88615646 )

Jak kupić tańsze ubezpieczenie - poradnik "krok po kroku"

1. Skopiuj Kod Promocyjny: 88615646
2. Otwórz poniższy link, aby przejść do promocyjnego kalkulatora i wykorzystać wszystkie promocje

www.libertydirect.pl/partnerzy/20110715c/?partner_portal_id=211&tduid=mgm
3. Wybierz markę pojazdu i kliknij Oblicz składkę (naliczona zostanie zniżka) -5% za zakup online
4. W polu "Kod promocyjny" wklej: 88615646 (naliczona zostanie zniżka) od -50zł (OC) do 100zł (OC+AC)
5. Wybierz płatność kartą (naliczona zostanie zniżka) -5% za płatność kartą

Polecam sprawdzone ubezpieczenie
zapraszam do skorzystania z rabatów

AGENT UBEZPIECZENIOWY
LIBERTY DIRECT
Piotr Polański
789-045-582

Dane zawarte w powyższym ogłoszeniu mają jedynie charakter podglądowy i nie stanowią oferty handlowej
Obserwuj wątek
    • ubezpieczeniamax Zniżki na OC/AC 04.11.13, 13:04
      najtańsze oc/ac - proponuję wysłać e-mail z danymi samochodu do ubezpieczenia. Moja firma korzysta z oferty wszystkich praktycznie towarzystw ubezpieczeniowych (jestem multiagentem z wieloletnim doświadczeniem) i możemy zaproponować naprawdę korzystną stawkę
      mój e-mail: ubezpieczeniamax@gazeta.pl
    • etapia Re: 3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator 10.04.14, 09:52
      etapia.pl/kalkulator-ubezpieczenia-ac/
    • nerexo Re: 3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator 22.05.14, 03:00
      Najwięcej kalkulatorów znajdziecie tutaj: kalkulator-oc.com.pl/
    • binek8 Re: 3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator 15.08.14, 10:08
      Już w jednym poście na tym forum też wspominałem, że mimo wszystko warto najpierw popatrzeć co jest na rynku i wtedy ewentualnie wybierać, bo czasami te ubezpieczenia ze zniżką i z kodami promocyjnymi są droższe niż te bez tej niby"zniżki". Proponuję skorzystać z porównywark - jak dla mnie najlepsza inseco, bo w tej akurat mamy w czym wybierać - mają aż 38 wariantów, także warto najpierw się porozglądać i porównać. Pzdr
    • binek8 Re: 3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator 05.09.14, 22:28
      Jak czytam takie coś to mi słabo. Najtańsze bo liberty?jesli ma byc uczciwy kalkulator to np inseco, gdzie jest az 38 wariantow a nie niby znizki z ktorym i tak drozej niz tam gdzie nie ma znizek.Proponuje sprawdzic. Pozdraweam
    • sa8882 Re: 3 Zniżki na OC/AC - Najtańszy kalkulator 09.03.20, 03:50
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka