Dodaj do ulubionych

Kalkulator OC z CUK - opinie

10.03.13, 14:05
www.cuk.com.pl/kalkulatory-ubezpieczen
warto zaufać tym wyliczeniom? Może ktoś korzystał?
Obserwuj wątek
    • bradin Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 04.04.13, 08:25
      Z kalkulatora można skorzystać i skontaktować się z firmą ubezpieczeniową, która jest dla nas najkorzystniejsza i już bezpośrednio z nimi rozmawiać o polisie (zakresie i cenie). Po co utrzymywać jeszcze zbędnego pośrednika. :)
    • michu_mi Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 11.04.13, 18:31
      Mi na miejscu w CUK - u policzyli i od razu tam kupowałem polisę.To było w tamtym roku, w tym też się tam przejdę , a na kalkulatorze sprawdzę z ciekawości :)
    • ry.sz Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 01.06.13, 16:29
      Ja byłem w CUK i rzeczywiście wybrali mi korzystne OC, z kalkulatora nie korzystałem, ale myślę że to dobra rzecz.
    • leo889 Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 18.06.13, 19:32
      U mnie w mieście jest CUK, mam kupione tam OC i ubezpieczone mieszkanie.Najlepiej przelicz ofertę , a potem zobacz u agenta.
    • yac27 Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 29.06.13, 15:23
      Ja brałem u nich OC, kalkulator mi korzystnie przeliczył, bo dzwoniłem i sprawdzałem po ubezpieczycielach.
    • mariusz.adam Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 22.11.13, 18:17
      Jak sprawdziłem na nim , to mi wychodzi że mógłbym płacić mniej niż teraz ...Ciekawe. Kupiłeś (-aś) już tam OC ?
    • ka28m Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 16.12.13, 17:55
      Też pytałem o ten kalkulator, a teraz mogę potwierdzić że wybrał mi najtańsze Oc.
    • etapia Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 10.04.14, 09:51
      Polecam ten kalkulator etapia.pl/kaluklator-oc/
      • nerexo Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 22.05.14, 02:59
        Ceny najlepiej porównywać samemu i olać pośredników: ubezpieczenie-online.com.pl/ tutaj sa kalkulatory najpopularniejszych firm.
    • mariusz.adam Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 02.06.14, 15:52
      Sprawdziłem na wszystkich kalkulatorach, które podaliście i z tego co zauważyłem to Cuk porównuje oferty 30 towarzystw, to już jest z czego wybierać.
    • maggx Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 03.07.19, 12:42
      Świetny kalkulator, polecam mam OC w Cuk i kilka stówek w kieszeni
    • maggx Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 13.11.19, 11:17
      Tak, potwierdzam w Cuk można sporo zaoszczędzić a w pakiecie jest jeszcze taniej
    • sa8882 Re: Kalkulator OC z CUK - opinie 09.03.20, 03:44
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka