Dodaj do ulubionych

Tanie OC w Hestii a potem korekta 6762zł-uwaga!

26.04.13, 12:28
Jesli ubezpieczasz samochód to uprzedzam przed Hestią,bo mozesz być nie miło zaskoczony!
Zawarłem najtańsze ubezpieczenie w Hestii a po trzech miesiącach dostałem korektę o dopłacie 6762zł,co sprawiło zdziwienie ,bo kwota przewyższa samochód dwa razy.Sprawa znajdzie finał w Sądzie,bo to co się wyprawia,przechodzi ludzkie pojęcie.Jak ktoś jest w podobnej sytuacj.proszę kontakt:kriskris7817@gmail.com
Obserwuj wątek
    • adamos70 Re: Tanie OC w Hestii a potem korekta 6762zł-uwag 29.04.13, 23:40
      coś im się chyba pomyliło. Lekka przesada.
    • szymanska_justyna Re: Tanie OC w Hestii a potem korekta 6762zł-uwag 10.05.13, 11:15
      Krzysztof09,
      jeśli uważasz, że kalkulacja została przeprowadzona błędnie, proszę wyślij zgłoszenie na adres SKARGI@ERGOHESTIA.PL (w temacie wiadomości wpisz hasło FORUM, a w treści nr polisy oraz dane osobowe). Zapewniam, że rozpatrując twoją reklamację wnikliwie przeanalizujemy wszystkie okoliczności i jeśli doszło do jakichkolwiek nieprawidłowości, zostaną one skorygowane. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Szymańska (Biuro Reklamacji, Ergo Hestia).
      • krzysztof953 Re: Tanie OC w Hestii a potem korekta 6762zł-uwag 12.05.13, 15:51
        szymanska_justyna napisała:

> Krzysztof09,
        > jeśli uważasz, że kalkulacja została przeprowadzona błędnie, proszę wyślij zgło
        > szenie na adres SKARGI@ERGOHESTIA.PL (w temacie wiadomości wpisz hasło FORUM, a
        > w treści nr polisy oraz dane osobowe). Zapewniam, że rozpatrując twoją reklama
        > cję wnikliwie przeanalizujemy wszystkie okoliczności i jeśli doszło do jakichko
        > lwiek nieprawidłowości, zostaną one skorygowane. Pozdrawiam serdecznie, Justyna
        > Szymańska (Biuro Reklamacji, Ergo Hestia).

Droga Pani Ekspert! Reklamacje do hestii zgłaszałem zaraz jak dostałem korektę,lecz w odpowiedzi dostałem iż nic się nie da zrobić i muszę zapłacić 6762zł. W tej sprawie nic hestia nie zrobiła i żadnej analizy nie wykonała a prosiłem parokrotnie przez wysyłanie pism. Sprawa ta już jest zgłoszona do odpowiednich instytucji i zrobię wszystko by ostrzec przyszłych klientów ,nawet zgłoszę się do telewizji polsat lub tvn,jesli
        hestia nie odwoła błędnie naliczonej korekty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka