czarny.kochambgz 14.06.10, 21:32 kim jest tajemniczy "2hopis" oznaczony jako właściciel forum - czy ktoś z użytkowników poprzedniego forum wie o co chodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_fantasma Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 15.06.10, 00:03 Witam. Dla mnie powód może być tylko jeden i obym się mylił. A tak na marginesie to nie przypominam sobie Ciebie na tamtym forum, ani na żadnym innym. Odpowiedz Link
czarny.kochambgz Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 15.06.10, 18:46 obserwowałem tylko od jakiegoś czasu - nie zdążyłem nic napisać jak widać znasz jakichś innych forumowiczów - musimy się zebrać na nowo el_fantasma napisał: > Witam. Dla mnie powód może być tylko jeden i obym się mylił. A tak na marginesi > e > to nie przypominam sobie Ciebie na tamtym forum, ani na żadnym innym. Odpowiedz Link
czarny.kochambgz Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 15.06.10, 18:58 czyżby to były tajne założenia nowej strategii opisanej w naszej tubie propagandowej?? el_fantasma napisał: > Witam. Dla mnie powód może być tylko jeden i obym się mylił. A tak na marginesi > e > to nie przypominam sobie Ciebie na tamtym forum, ani na żadnym innym. Odpowiedz Link
el_fantasma Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 15.06.10, 22:02 Nie widzę innego wytłumaczenia poza "krecią robotą". Gdybym to np ja miał dosyć prowadzenia forum, które założyłem, przekazałbym administrację pierwszemu z brzegu chętnemu i po sprawie. Nie sadzę, że ktoś ot tak sobie zlekceważył kilkudziesięciu uczestników, "zabrał zabawki i poszedł do domu". W grę wchodzi jeszcze głupi dowcip kogoś całkiem obcego, kto zrobił to po prostu dla kawału. Tego pewnie się już nie dowiemy. Teraz trzeba roztrąbić wszędzie, że znowu mamy swoje miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agaa_ Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 15.06.10, 21:14 Pewnie większość z nas chciałaby to wiedzieć, dobrze, że powstało nowe;-) Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 16.06.10, 22:12 Mam nadzieję, że likwidacja Forum to przypadek, ale jak znam życie nie ma takich przypadkow. Dobrze, że powstało nowe. Wysłałam 1 mail do prawdopodobnej "Aktywistki" poprzedniego Forum. Musimy się zabezpieczyć na wypadek kolejnego "przypadku". Są może jakieś pomysły (np. wymienić się mailami)? Czy to będzie bezpieczne? Odpowiedz Link
el_fantasma Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 16.06.10, 23:01 Każdy z nas jest zarejestrowany, więc trzeba sobie tylko aktywować konto pocztowe z takim samym loginem na gazecie i tam stworzyć listę kontaktów z użytkowników. W razie "W" kontaktujemy się przez pocztę i wszyscy wszystko wiedzą. Próbowałem tak zrobić, ale na kilka wysłanych maili do uczestników poprzedniego forum tylko Ty masz konto tutaj. Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 17.06.10, 20:48 przekazuję zainteresowanym namiary na Forum "alternatywnymi kanałami". Moze coś się ruszy Odpowiedz Link
czuk1 Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 18.06.10, 14:50 Czy warto prowadzić dochodzenia ? Ważne, że macie znów miejsce do dyskusji niekrępowanej przez pracodawców. Odpowiedz Link
fora00 Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 18.06.10, 22:59 Witam. W końcu was znalazłam. Ale mnie wpienili tym zamknięciem forum. Jak zobaczyłam obronakonieczna to już jak w domu! Nie damy się! Odpowiedz Link
ladysa Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 24.06.10, 22:59 Jak to dobrze, że odnaleźliśmy się.Zastanawiałam się, co się stało i myślę, że forum zlikwidował ktoś, kto może nawet coś pisał, ale był zwykłym szpiegiem.Może to ktoś z tych "wyższych"? Założył, aby czytać jak to w banku jest wspaniale. No i przeliczył się i żal mu d... ściskał, bo większość narzekała. Myślę, że może z czasem zobaczymy kogo brakuje.Pozdrawiam Starych i Nowych Klubowiczów.Mam nadzieję, że jesteśmy sami swoi. Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 27.06.10, 21:12 Wiesz dobrze Ladysa, że nie jesteśmy tutaj "sami swoi". Nawet nie znamy dobrze Naszego Dobrodzieja, który odtworzył Forum. Ba, nie wiemy kto się kryje za Naszymi nickami (może to dobrze-mamy więcej śmiałości). Ważne jest, możemy sie podzielić swoimi przemyśleniami i czyta to również "Góra". Mają szansę nie błądzić, korygować działania itp Platformy ... Odpowiedz Link
ladysa Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 28.06.10, 00:09 Mają szansę nie błądzić,ale nie umieją jej wykorzystać.Zresztą na "górze"w BGŻ nie potrafią przyznać się do swoich błędów.Dla zdecydowanej większości ważniejszy jest stołek niż zwykła uczciwość ludzka. Nie chce mi się wierzyć, że nie wiedzą o tym, że człowiek od wszystkiego jest do niczego. A najlepsze jest to, że wielu z góry nie wie o co w ogóle w tym BGŻ chodzi.Skoro nie wiedzą jakie są produkty w BGŻ to nie powinni chociaż udawać, jak są obcykani w temacie. Wychodzą na durni i jeszcze są z siebie dumni.Możemy się tu wyżalić i tylko to, bo nie ma co liczyć na to,że ktoś nas na górze wysłucha. obronakonieczna napisał: > Wiesz dobrze Ladysa, że nie jesteśmy tutaj "sami swoi". Nawet nie znamy > dobrze Naszego Dobrodzieja, który odtworzył Forum. Ba, nie wiemy kto > się kryje za Naszymi nickami (może to dobrze-mamy więcej śmiałości). > Ważne jest, możemy sie podzielić swoimi przemyśleniami i czyta to > również "Góra". Mają szansę nie błądzić, korygować działania itp > Platformy ... Odpowiedz Link
fora00 Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 18.06.10, 23:03 Mam pytanie. Czy komuś coś wiadomo o nowych zwolnieniach. Na prawdę coś się szykuje? Odpowiedz Link
el_fantasma Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 19.06.10, 00:16 A czy u nas wprowadzenie jakiejś nowej strategii odbywało się bez zwolnień? Pewnie i tym razem jest to przewidziane. Odpowiedz Link
obronakonieczna Bardzo brutalnie 19.06.10, 00:31 Gdybym był posiadaczką wiekszosciową jakiejś spółki akcyjnej utrzymywała bym nadwyzkę zatrudnienia (jako swoistą rezerwę). Konkurencja ma zdecydowanie lepsze wskaźniki dochód/1 zatrudnionego. Po odkupieniu (przejęciu) np. od Skarbu Państwa tzw. resztówki bym rozwiazała tą rezerwę (eufemizm). Uzyskana dywidenta (zysk) w przeciagu 2-3 lat zrekompensowała by mi koszty inwestycji i "chude lata". Wiem, ż to nie brzmi optymistycznie Odpowiedz Link
nadzieja_bgz Re: Bardzo brutalnie 19.06.10, 13:36 Myślisz że traktują nas jako rezerwę? :) Na tamtym forum nie zdążyłam nawet nic napisać, dobrze że jest nowe. Odpowiedz Link
korsyka.10.0 Re: kto i dlaczego zlikwidował forum pracowników 22.06.10, 20:21 To się ten majsterkowicz, który zgasił poprzednie forum załamie... ;) Z naszymi, to jak z mityczną hydrą. Tu obetniesz macki, a już wyrosną nowe, hehehe. Tak trzymać! Odpowiedz Link