Dodaj do ulubionych

jak to jest?

02.12.10, 19:17
widzieliści ostatni newsletter od prezesa witolda o.? może ktoś wie jak to jest mozliwe że:

po roku intensywnych kampanii,
mnóstwie akcji promocyjnych,
sprzedaży konta z kredytem
wytężonej pracy departamentu w Centrali
milionom premii wypłaconej doradcom za sprzedaż

ilość kont 3q2010 vs 3q2009

SPADŁA o 3 tys sztuk???????????

i BGŻ jest w doborowym towarzystwie PKO BP któremu też spadło bo wszystkim innym sensownym bankom wzrosło że hej!!!!!!!!!!!!!!

zna ktoś odpowiedź na to pytanie????????????????
Obserwuj wątek
    • agaizapiotr Re: jak to jest? 03.12.10, 09:37
      To proste. Pracowników nie szanuje się co powoduje niechęć do pracy. Dobrzy pracownicy zwalniają się przysłowiowymi czwórkami ...ale podobno kolejka stoi na ich miejsce. Zła polityka produktowa i kadra managerska ......oj szkoda gadać. Oto po krótce recepata na sukces zarówno BGŻ jak i PKO BP.
      • zawsze-kito Re: jak to jest? 04.12.10, 00:09
        agaizapiotr napisała:

> To proste. Pracowników nie szanuje się co powoduje niechęć do pracy. Dobrzy pra
        > cownicy zwalniają się przysłowiowymi czwórkami ...ale podobno kolejka stoi na i
        > ch miejsce. Zła polityka produktowa i kadra managerska ......oj szkoda gadać.
        > Oto po krótce recepata na sukces zarówno BGŻ jak i PKO BP.

Dobra kadra menedżerska różnych szczebli w centrali została zwolniona przez ludzi z większymi znajomościami, mniejszą wiedzą ale plecami.

Pół centrali głośno mówi o tym kto tam przyjechał robić "kariere" podlizując się, donosząc i robiąc wszystko aby wykosić lepszych od siebie...od 1 do 5 piętra włącznie. A TY jak to czytasz ( a czytasz wiem o tym) to doskonale wiesz, że mówie o TOBIE.

Powstaje dobro konto, z fajną reklamą, ludzie się tym interesują. Co z tego jak za plecami na pięciu piętrach zawitne głupie bez wiedzy knują jednocześnie podlizując się dyrektorom tylko po to żeby zrobić karier i mieć podpis w mailu "z-ca dyrektora".
        • agaizapiotr Re: jak to jest? 07.12.10, 08:13
          Nie mowisz o mnie ponieważ nie jestem już pracownikiem BGŻ. Jestem na tym forum gdyż z sentymentem wspominam czas kiedy tu pracowałam. A co ma reklama do knowań wewnętrznych to na prawdę nie mam pojęcia i Ty pewno też. Jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu. Ok ?
          • zawsze-kito Re: jak to jest? 10.12.10, 12:30
            A gdzie ja napisałem, że mówię o Tobie ?

A gdzie ja napisałem o zależności pomiędzy knuciem a reklamą ?
    • takajaka1 Re: jak to jest? 04.12.10, 21:25
      hmm..odpowiem na przykładzie mojego oddziału

w listopadzie założyliśmy 24 rory, zamknęliśmy ok 25. Ale te 25 to akcja czyszczenie kont, albo windykacja. Lepiej jak klienci zamykają konta i opłacają zaległości niż miałoby być wiele kont a miały to być pustostany. Nie ilość a jakość.
      Zresztą jest gro klientów którzy skacza z banku do banku, do nas też zlecą sie na premie w koncie. Jak dlugo będą? Wg tak długo jak będzie premia i konkurencja nie da więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka