Dodaj do ulubionych

wyniki i inne ciekawostki

08.03.12, 18:32
polecam ciekawą lekturę o wynikach naszego Banku w 2011, wodzach z centrali i ich skromnych wynagrodzeniach (str. 80)

www.bgz.pl/relacje_inwestorskie/Roczny_2011/SF_GK_BGZ_2011_ost.pdf

wiele tam ciekawostek i smaczków

np. za co niejaki Pan G. dostał w 2010r 2,4mln zł? i zniknął w niesławie przed nowym rokiem
może kto wie kto za to odpowiada?
Obserwuj wątek
    • zmokol Re: wyniki i inne ciekawostki 15.03.12, 22:37
      ciekawostka?? czarny jesteś debeściak pozdrawiam ... szkoda tylko, że nie byłem na forum wczoraj bo dzisiaj Pan B miałby o czym pisać na czacie (oczywiście jeżeli by moderator przepuścił)
      • czarny.kochambgz Re: wyniki i inne ciekawostki 16.03.12, 21:21
        na pewno by nie przepuścił :-) wiem co mówię bo wiem o co pytałem :-)
    • zmokol Re: wyniki i inne ciekawostki 15.03.12, 22:46
      czarny.kochambgz napisał:
      polecam ciekawą lekturę o wynikach naszego Banku w 2011, wodzach z centrali i ich skromnych wynagrodzeniach (str. 80)
      www.bgz.pl/relacje_inwestorskie/Roczny_2011/SF_GK_BGZ_2011_ost.pdf

ale mnie czarny rozbawiłeś i nie mogę się powstrzymać, muszę: " Utworzone rezerwy na bonusy dla Członków Zarządu na 2011 rok wynosiły 4 804 tys. zł" po prostu PUZ ... :)
      • obronakonieczna Re: wyniki i inne ciekawostki 16.03.12, 19:16
        zaparło Mi dech w piersiach ... ale Pan B. Kott z Millenium miał znacznie więcej.
        W sumie dla Mnie nie ma znaczenia czy ktoś zarabia 20 czy 200 tys. zł obie kwoty są dla takich jak Ja, abstrakcyjne
        • czarny.kochambgz Re: wyniki i inne ciekawostki 16.03.12, 21:27
          ale wyobraź sobie że nasz prezes MIESIĘCZNIE zarabia PONAD TRZY razy tyle CO JA ROCZNIE!!!! czy to jest normalne biorąc pod uwagę "osiągnięcia" tego banku przez ostatnie klilka lat?
          • obronakonieczna Re: wyniki i inne ciekawostki 17.03.12, 23:09
            no cóż kapitalizm, tak ludzie (90%) głosowali w 1989r ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka