Forum Dom Ekologia
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chlorofil w płynie. Ostrzegam !

09.09.14, 15:40
    Znajomi właśnie wrócili z "pokazu"
    Pani przedstawiała właściwości lecznicze niejakiego chlorofilu w płynie.
    Przynieśli próbki. Już po zapachu poznałem że nie jest to sam chlorofil.
    Sprawdziłem w sieci.
    TEN CHLOROFIL ROBIONY JEST Z LUCERNY GMO ! Nie mają na niego zbytu w Stanach Zjednoczonych bo lucerna kilka lat temu zmutowała i nie można już stosować samego roundupu.
    Pisano o tym wielokrotnie podając jako przykład ryzyka upraw GMO.
    Teraz w ramach "amerykańskiego programu utylizacji żywności" wymyślono żeby sprzedawać
    badziew jako złoty środek na wszelkie dolegliwości.
    Obserwuj wątek
      • hanna_1960 Re: chlorofil w płynie. Ostrzegam ! 01.11.17, 19:21
        Witam, ma Pan/i rację inne firmy być może robią chlorofil z roslin gmo ale nie firma Synergy. Polecam przeczytać na stronie synergypoland.pl 10 korzyści stosowania chlorofilu tu link synergypoland.pl/10-niesamowitych-korzysci-chlorofilu/
      • Gość: Ania33 Re: chlorofil w płynie. Ostrzegam ! IP: 77.243.183.* 08.11.17, 11:48
        A czy miał Pan może okazję spróbować chlorofil z lucerny bez gmo, ten ze strony synergypoland.pl ?
        • Gość: Marcin Re: chlorofil w płynie. Ostrzegam ! IP: 95.49.77.* 19.11.17, 12:59
          Tak, próbowałem ze ten Phytolife ze strony synergyclub.pl. Jest na 100% bez GMO, bo producent pisze o tym na stronie.
      • efkamzu Re: chlorofil w płynie. Ostrzegam ! 14.12.17, 10:10
        Dobrze wiedzieć, nie miałam pojęcia, że sprzedaje się takie produkty.
      • antyrudzielec Re: chlorofil w płynie. Ostrzegam ! 12.05.18, 10:19
        A skąd ta wiedza, że ta lucerna to GMO? Przecież dobre firmy mają certyfikaty jakościowe, które mówią m. in. o braku składników GMO. Np. chlorofil Phytolife od www.synergyclub.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka