gniadykon 21.09.04, 18:54 ? Czy to faza maniakalna? Nadmieniam, że nie przejawiam jakichś zmanierowań (dzieci-ostatnio modne etc.) Poza tym nastrój lękowo-podły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopeless5 Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 21.09.04, 21:24 Brak zainteresowań czymkolwiek to objaw depresji a nie manii. W manii zainteresowań ma się zbyt wiele. Ciesz się, że chociaż seksu Ci się chce. Jak zbyt dobrze Ci się śpi, albo nie masz jeszcze myśli samobójczych, to polecam któryś z leków SSRI. Chyba, że akurat będziesz należał to tej grupy gdzie stanie się odwrotnie. Na pewno też zmniejszy się ochota na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 23:08 dobrze ze jeszcze masz z kim ten seks uprawiać--w przeciwienstwie do mnie-( Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 21.09.04, 23:13 Przecież nie napisał, że ma z kim, tylko że ma tkie zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 21.09.04, 23:17 nie, to zwyczajnie znaczy, że przechodzisz okres dojżewania Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 22.09.04, 09:12 mam wrazenie ze przecietny facet przechodzi ten okres jakos tak do siedemdziesiatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 22.09.04, 12:18 Lucy, ty mnie rozbrajas 10 razy dziennie. następny tekt, który wrzucam do kolekji kultowych tekstów Lucy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Oprócz seksu nic mi się nie chce. Czy to pato 22.09.04, 13:08 ze co? ze Cie rozbieram dziesiec razy dziennie? cos kiepsko slysze dzisiaj hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gniadykon No i znowu i znowu! Niepokoi mnie to zawężenie i 23.09.04, 13:49 monotematyczność. Kiedys miałem jeszcze jakies zainteresowania intelektualne i duchowe teraz tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: No i znowu i znowu! Niepokoi mnie to zawężeni 25.09.04, 17:40 Jak ja lubie niewyzytych facetow :)))) ---- O ren Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: No i znowu i znowu! Niepokoi mnie to zawężeni 25.09.04, 23:16 Nie mów tego głośno, bo Cię zaraz matki i żony okrzykną k...ą. Niewyżyci i tak to odbiorą. Pomyślałby kto. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś