norbertszczecin 30.05.05, 00:39 Tylko się nie śmiejcie naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 [...] 30.05.05, 00:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aspolecznie Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 30.05.05, 09:12 norbertszczecin napisał: > Tylko się nie śmiejcie naprawdę nie wiem. ale chyba wiesz, że depresja lub jej brak nie jest wyznacznikiem zdrowia psychicznego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
avenager Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 01.06.05, 11:26 Hm... z tego co wiem, to depresja jest choroba nerwowa. Zreszta sam leczylem sie na depresje na oddziale nerwic. Pozdrawiam Avenager Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 01.06.05, 14:14 avenager napisał: > depresja jest choroba nerwowa. Choroba nerwowa to ku..ca. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 01.06.05, 15:18 depresja depresji nierowna, sa przeciez rozne d.endogenna, zwlaszcza psychotyczna (np. z urojeniami) bez watpienia jest choroba psychiczna, d.nerwicowa raczej nie wszystkich depresyjnych (niezaleznie od etiologii depresji) pozdrawiam t. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 01.06.05, 23:52 Depresja, tak ma na imię mój znajomy z roku. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Czy depresja to choroba psychiczna ? 01.06.05, 23:56 A pieprze..spać ide. Siedze, oczy mecze gapiac sie na to forum. A jutro rano trzeba wczesniej wstac..Kawka, papierosy (nie pale, wiec nie beda) i siup do ksiazek. Ciezko bedzie. Duzo tego..od cholery cholera era. Odpowiedz Link Zgłoś