djamika 12.02.07, 17:49 bardzo prosze kogokolwiek o pomoc mój stan jest krytyczny 5 lat psychoterapi na nic nerwica i lęki opoanowały mnie. czy komuś z Bielska Białęj lub z okolic pomógł jakiś psychoterapeuta. pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: Psychoterapeuci(nerwica,lęki) Bielsko pomocy! 12.02.07, 19:07 a bierzesz jakies leki? Odpowiedz Link Zgłoś
djamika Re: Psychoterapeuci(nerwica,lęki) Bielsko pomocy! 13.02.07, 19:20 nie niebiore bo kiedyś dali mi leki to nie wiedziłam gdzie jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Psychoterapeuci(nerwica,lęki) Bielsko pomocy! 13.02.07, 22:52 psychoterapia i leki moga dac efekt jaki lek bralas i w jakiej dawce? zawsze trzeba zaczynac od malenkiej dawki zeby wlasnie nie czuc sie tak zle na poczatku brania Odpowiedz Link Zgłoś
djamika Re: Psychoterapeuci(nerwica,lęki) Bielsko pomocy! 15.02.07, 20:04 xanax a czy sama psychoterapia może pomóc chodze od 5 lat na psychoterapie i nic tragedia teraz polecono mi innego psychoterapeute ale boje sie nie wiem co robic Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Psychoterapeuci(nerwica,lęki) Bielsko pomocy! 14.02.07, 08:56 Nie sprawdzałam na sobie, ale znajoma poleciła mi niejaką panią Nikiel z przychodni na Sobieskiego (chyba ten tel.033/811-64-11), prowadzi głównie terapię grupową, ale ponoć w szczególnych przypadkach indywidualną też; wg krewnych i znajomych królika osiąga całkiem dobre rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś