eizo1 03.04.07, 03:13 ale widze że był tu ale nie założył więc proponuje żeby się spotkać i... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 03.04.07, 09:22 kurcze, eizo dopiero wstałem, daj mi kawusi napić, fajka zapalić.... zaraz założe Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 03.04.07, 13:58 To załóż bo sam jestem ciekaw tego spotkania ale głowy nie dam że przyjdę,że się odważę Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 03.04.07, 14:26 (bo Eizo zapomniał napisać, gdzie) no i oczywiście ja się piszę na to spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 03.04.07, 18:02 o znowu krasnoludek przyjdzie. może też wpadnę się posmiać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 03.04.07, 18:03 wpadnij koniecznie, zaraz napisze, rozmawiam z czekoladą :D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 03.04.07, 22:23 Mnie nic nie wiadomo-nie chcecie mnie zaprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 04.04.07, 00:21 spoko suchy ja też nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 04.04.07, 07:57 i o to chodzi w tym wątku! dobre spotkanie wymaga przygotowań, wstępnego flirtu, szczytpy niepewności Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 04.04.07, 08:22 jesteś na liście gości, spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 05.04.07, 15:15 pobodno niezła laska z Ciebie? ciacho? Poproszę o opinię suchego, choć jego opinia może być z lekka wypaczona z mowodu braku iskrzenia między szanownymi personami Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 05.04.07, 18:47 jestem piękna - chyba że dopadnie mnie depresja albo fobia społeczna. (wtedy piękno siedzi we mnie ukryte i nie może się wydostać). Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: spotkanie w Wawie! spotkanie w Wawie! 14.04.07, 16:04 Zmaistruje się zwarcie, to zaiskrzy Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 00:14 A czy ja mogę przyjść? Trochę mi głupio, bo wydaje mi się, że wy się tam wszyscy znacie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 01:04 jasne źle ci się wydaje ja nie znam nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 01:07 O! Jak fajnie! (a wstydziłam się w ogóle zapytać...) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 16:10 OK 4 dziewczynki, 3 chłopców Proporce spełniają narzucone przeze mnie normy. Spotkanie nie odbędzie się jednak póki wątek nie nabierze flirciarskiegorozpędu. Agitujciie nowych ludzi, spełniających proporce 4/3. Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 22:19 hi hi, kolejny niezaspokojony szukający okazji na forum dla depresiaków :)) tworzycie z Eizo niezłą parę ( myśliwych ofkors, zeby nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 22:38 ja nawet czasem mam wrażenie że Eizo to wcielenie Zoltanka, robią identycznie cudne orty:) Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 22:46 no popatrz, nie skojarzyłam coś w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: zoltanek miał założyć wątek 05.04.07, 22:56 co byś chciała? zapolować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:09 Depresso robią za zwierzątka (umizgi) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 08:33 zaraz ktoś dostanie w morde Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 09:49 Tak Euforyjka to ładna kobieta.Aurelia też-taka zabawna w sensie pozytywnym i miła,sympatyczna,wyrozumiała itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 10:04 a jak ktoś nie jest ładny i na dodatek smutny to zrozumiem że won z waszego zlotu potłuczonych? Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:25 by choć raz się zlecieć... tylko zlećcie się w poznaniu bo wawa na końcu świata Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:42 o, ziomalka:) nieczęsto się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:55 wawa nie jest na końcu świata, tylko w centrum Polski. Najłatwiejszy dojazd. wszystko przemawia za spotkaniem w Wawce :D Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:02 pl.wikipedia.org/wiki/Geometryczny_%C5%9Brodek_Polski może piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:07 spodziewałem się takiej odpowiedzi. weź jednak pod uwagę, że centrum Polski to nie tylko umiejscowienie geograficzne, ale również największa metropolia kraju. Wawka jest ok! Choć jestem otwarty na propozycje, lubie negocjować. Może Warszawka Włochy, można tak z centralnego dojechać skemem bez biletu! Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:14 warszawa nie jest zła ale warszawiacy też mogliby się czasem stamtąd ruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:21 warszawiacy są leniwi i mają blika na punkcie swojego miasta choć nikt z warszawiaków nie przyzna się, że lubi to miast. marzą o krakowie, toruniu, kato. ściemy Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:11 Przcież już są w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 10:02 uuu, jaki drażliwy! chcialeś powiedzić ktoś dostanie buziaka tylko tak Ci się pomyliło ? uważaj Młody bo jeszcze jak się rozbujam to i ja na spotkanie dotrę i wtedy klękajcie narody:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:08 rozbujaj sie Lucy, rozbujaj!!! milo by bylo Cie poznac w realu :-) a Pan Zoltanek czemu taki agresywny w sam Wielki Piatek??!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:19 jestem ostatnimi czasy bardzo agresywny, niech wchodzi mi w drogę tylko ten, któ ma ochotę na nierówny pojedynek, innymi słowy lubi werbalny fetysz i chce być z..y. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:38 zalamujesz mnie Zoltanku... zawsze mi sie wydawalo, ze sie lubimy. a Ty mi jakies pogrozki serwujesz, zamiast po starej znajomosci pozdrowic :-( moje zwierze tez od rana warczy i zeby wystawia, moze taka aura dzisiaj? ja tam Cie pozdrawiam i poprawy nastroju zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:50 nie groziełem Tobie tylko Lucynie. ale nie przejmuj się tym. Z lucyną się uwielbiamy i groźby tego pokroju nie robią na Nas wrażenie. Może nie powinienem wypowiadać się w imieniu Lucyny, ale jestem prawie pewien, że nie czuje do mnie żalu. Lubimy Się Tristezza :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:46 do roboty się weź Zoltan a nie dyrdymały na forumie wypisujesz!! Tristezzę straszysz. podłogi mają być dzisiaj do błysku wyglansowane! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:40 Zoltan jestem, jaki Pan. Chyba musimu się napić brudershafta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:47 sorry, ale nie za bardzo orientuje się w tym wielkich piątkach, czwartkach i sobotach, tak więc po prostu nie wiedziałem, że dzisiejszy dzień jest wyjątkowy. bardzo przepraszam, choć nie do końca szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:51 ja tam Zoltanku ateistka jestem, wiec wielki piatek mi osobiscie nie robi. tak mi sie napisalo, bo takie sa fakty. nieszczerych przeprosin nie lubie i nie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:54 potraktuj Te przeprosiny jako żart niezbyt wysokich lotów :) przecież dobrze wiesz, że Cię Lubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:08 a niby skad mam dobrze wiedziec? ale ok, juz jest w porzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:10 czyli wszyzstko wróciło do normy i nadal się lubimy? Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 11:54 ateistka - taa. na tym świecie ateista jest tylko jeden a cała reszta to kryptokatolicy Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:04 a kto jest tym jedynym ateista? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:09 standardowa logika wskazuje, że muszę być nim ja obawiam się jednak, że przedmówczyni pojmuje świat według logiki rozmytej [ZTq] Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:15 w takim razie drugi ulubieniec tristezzy Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:25 a kto jeśli można spytać zasłużył na miano ulubieńca? Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:20 Ratuj się, Synu: ulubieniec - oblubieniec! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:22 moim zdaniem skromnym zoltan to niestety jest... ale dowodow nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 15.04.07, 08:22 sneeper_1 napisał: > dowodow nie mam I niech tak zostanie. Żartowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: u psychiatry 15.04.07, 08:42 -takie robaczki widze, na dwa palce : I___I________________________________I reka sie nie nie liczy panie doktorze, i wszedzie robaczki, na marynarce robaczki, na krawacie robaczki - i pacjent tam macha rekami - zaraz zaraz, mowi wnerwiony lekarz, ale prosze tego na mnie nie strzepywać!! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:26 ciekawostka: calkiem swiezy nick, a jaki wtajemniczony w zycie uczuciowe forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 12:36 kto, zawsze w takich sytuacjach włącza mi się przerost ego i mam nadzieję, że to może ja jestem ulubieńcem, choć z racjonalnego punktu widzenia moje szanse wynoszą około 0,2%. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:15 Trudno lepiej wybrać dzień na agresywne zapędy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:14 lucyna_n napisała: > jak się rozbujam to i ja na spotkanie dotrę i wtedy klę > kajcie narody:) a jak nie - podpijem! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1207 Re: zoltanek miał założyć wątek 07.04.07, 23:52 lucyna_n napisała: > ja nawet czasem mam wrażenie że Eizo to wcielenie Zoltanka, robią identycznie c > udne orty:) Wiesz Lucynka też mam takie mocne wrażenie że to ta sama osoba.Blisko siebie się pojawiają,Eizo zakłada nowy wątek pytając się o nowy wątek Zoltanka.Ale czy to jest istotne,dla mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zoltanek miał założyć wątek 14.04.07, 16:07 Najlepsza męsko-męska para (filtr) Suchy i Zoltanek (znajomość) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 15:25 mamy 25% chopków i 75% dziewic myślę, że powoli można przechodzić do drugiej fazy Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 15:44 druga faza polega na odwoływaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 15:59 druga faza jest ściśle tajna Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 16:19 Fajnie byłoby spotkać się w lany poniedziałek-ma być gorąco.Chciałbym zobaczyć minę Lucyny jak wyleję na Nią kubeł wody;p Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 16:20 A od Zoltana won-to mój chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 16:34 Chodzimy ze Sobą, ale to luźny związek. A jak trafi się jakaś fajna laska to niestety rzucę Cię Suchy, przykro mi. Fajny z Ciebie chłopak, ale jednak bakuje Ci kilku atrybutów kobiecości, przykra prawda. pozdro ziom Odpowiedz Link Zgłoś
anukka23 Re: zoltanek miał założyć wątek 06.04.07, 21:54 Nie znam Was . . .ale chętnie bym przyszła na spotkanie :) Jeżeli się pojawię, to najprawdopodobniej przyjdę wraz z eizo1 :D:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Cisza jak makiem zasiał :o 07.04.07, 10:35 wszyscy oczekuję z niecierpliwością (w mojej bajce) i czekajscie dalej bp próg niepewności nie został jeszcze przekroczony :D Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 11:35 albo robią święconki Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 13:00 nie nawidze tego. jak chcodzę na forum to nowy post powinien się pojawiać po 30 sek. Wtedy tylko odświerz i jazda kkm Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 13:11 niestety, tak jest teraz na wszystkich forach. na chadzie tak samo. (na szczęście już jutro ja również będę miała Obowiązki Rodzinne i podniosę dupę sprzed komputera. właściwie to już dziś tę dupę podniosę, bo muszę posprzątać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 15:14 kiedy mówisz halo - wszyscy akurat poszli - forumisty standard Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 19:43 dobra, teraz każdy musi dać swoje prawdziwe zdjęcie do profilu i przejdziemu do fazy III Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 20:06 > i przejdziemu do fazy III faza I: Depresja faza II: Mania faza III: Stan Mieszany? (oczywiście mieszany płciowo) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 20:20 tak, a Wy macie się podporządkować, inaczej mission will be acomplished Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 20:53 Twoja cierpliwość się kończy? Pamiętaj, że wychodzenie z depresji to jak najwięcej akcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 20:59 cierpliwość? w sensie że? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:06 w sensie pozytywnym. i już :D może przydałby się kontrowersyjny wątek, jak myślisz, zredagować go? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:07 potrzebna nam pożądna dyskusja, trochę mięsa, emocji i wulgaryzmów. ale decyzja należy do Ciebie, moje żeńskie guru. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:11 Zoltanek nie rób tu zadymy-proszę Cię.Bo jak jest zadyma to oczywiście ja obrywam:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:12 jeśli chodzi o mnie to idę wziąć pachnącą kąpiel , a jako że jest nawet nadzieja na to że mi ktoś umyje plecki rożową gąbką to nie ma mowy o wulgaryzmach i rzucaniu mięsem narka:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:17 a to w buszu mają wannę? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:35 nie wiem, obecnie przebywam na wsi, mają tu wannę, nawet narożnikową, spoko dwie osoby się mieszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:37 wiem, wiem przecież to taki joke był:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:39 ciekawe co z tym spotkaniem-mam nadzieje ze jak sie odbedzie to tez bedziesz na nim? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 07.04.07, 21:40 a kibel macie na dworzu czy w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: bo wszyscy malują pisanki :P 08.04.07, 00:38 na jakim dworzu ? na polu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bo wszyscy malują pisanki :P 08.04.07, 08:28 w ogólności mówi się "na dworze" Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: bo wszyscy malują pisanki :P 08.04.07, 09:25 nie na dworcu - a na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Pytanie Ważne 08.04.07, 10:54 Czy wszyscy zainteresowani założyli już swoje wizytówki ze zdjęciem? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Pytanie Ważne 08.04.07, 12:36 Myślę że tak-tylko Eizo nadal nie.Czekamy na niego;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Suchy: 08.04.07, 20:54 a czemu Ty mi się jeszcze nie wpisałeś do księgi gości? wpisywać mi się tu i to zaraz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Ludki 09.04.07, 13:24 Pobudka, siedzicie na gadulcach, a na forum posucha. Jak tak dalej pójdzie to nic z tego nie będzie. Bez Was Kochani nUDĄ zalatuje :d oczywiście na forum, bo gG jest czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Ludki 09.04.07, 13:29 Zliczylam ostatnio pobyt wszpitalu psychiatrycznym aaaaaaaa...szok dla mnie szok... poszłmaz bólem głowy i myslałam, że zostane moze ne neurologii a tu psychiatra bo oczywiscie bóle nie wzieły się znikąd :( Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Lublin 09.04.07, 21:18 Czy pasuje Wam to miejsce na spotkanie? Przegrałem zakład zapewne. Szczegóły są tajne, ważne że musimy spotkać się w Lublinie, pięknych mieście miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lublin 09.04.07, 21:23 chcesz się spotkać z Czekoladą no to jedź, ale nie ciągnij nas w charakterze przyzwoitek bo niektorych może zemdlić, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Lublin 09.04.07, 21:36 Podzielam zdanie Lucyny-chcesz się umówić z Czekoladą to jedź sam-mi osobiście nie pasuje miejsce ze znanych Ci powodów Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Lublin 09.04.07, 22:15 ojejku jejku, jakże obużeni depresyjni święta wam na odcisk staneły? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Lublin 09.04.07, 22:53 lekko uciska, ale nie będę się mazał z byle powodu. Co stoi, opadnie, albo jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Lublin 09.04.07, 22:28 niektórzy psychiczni są wyjątkowo łatwo sterowalni... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Lublin 09.04.07, 22:36 Szkoda że tak wszystko się ułożyło.Mam ochotę odebrać sobie życie:( Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Lublin 09.04.07, 22:43 Suchy spokojnie, spotkac się zawsze mozna, co to Zoltan to miał byc jakiś gwoźdź programu, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:44 Insana jesteś miła ale kto już powiedział żeby się ze mną nie spotykać bo jestem taki i taki:( Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:47 suchy jakie w końcu leki bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:50 stabilizatory jak lekarz kazał-depakina i lamotrygina.juz mam dość.niedlugo umrę.juz nie mam sil Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:53 jak one nic nie daja a ja w koncu popelnie samobojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:53 wzialem juz 5 xanaxow pop 1 mg Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:58 suchyxxx2 napisał: > wzialem juz 5 xanaxow pop 1 mg Suchy - biegiem mi tu łykaj 4 tabletki węgla leczniczego, popijaj to wodą, a na przyszłość nie bądź taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:02 to niech z 6 łyknie. (węgli oczywiście, nie xanaxów) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:57 też mam tkie plan o c chodzi z tym spotkaniem w końcu lublin to jak rozumiem żart bo czekolada tam mieszka a wawa???????????????????????????????????????????? może piątek?co wy na to??? jakieś fajne miejsce ylko jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 22:59 nieee, tylko nie piątek! (bo w piątek to ja idę do mojej Pani Świrolog na 17.) no chyba że w jakichś późniejszych godzinach. a zoltanka nie weźmiemy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:01 hmmm czwartek mi nie pasuje środa? sobota? a jakie miejsce proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:04 miejsce? dla mnie najlepiej gdzieś w okolicach centrum albo pl. bankowego albo starówki. a środa czy sobota - jednakowo mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:08 więc głosujemy: termin środa vs. sobota zakończenie głosowania 2 rano!!! (prawo głosu mają tylko depresiaki z bezsennością) miejsce spotkania gdzieś w centrum najwyżej nz miejscu zdecydujemy gdzie iść Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:10 no to ja głosuję na Sobotę. albo na Środę. (a z resztą mój głos się nie liczy, bo ja już nie mam bezsenności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:14 pierwsze słowo do dziennika drugie słowo do śmitnika a głos się liczy b oddany po 23 wynik do godz 23:13 środa 0 sobota 1 Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:02 jakto mnie nie weźmiecie! obrażam się :( focha strzelam Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:04 no dobra, chodź z nami. byle nie do lublina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: zoltanek miał założyć wątek 09.04.07, 23:44 Głosuje na środę! Sobota tez od biedy może być (ale w soboty jest ciasno i hałaśliwie w większości miejsc) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zoltanek miał założyć wątek 10.04.07, 00:09 no to 2:0 dla Środy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 spotkanie w Wawie 13.04.07, 16:54 to jak-kiedy to spotkanie i o której? :-) odbywały się już kiedyś takie meetingi? ;-) jak było? chętnie ,,zapisałabym się" na coś takiego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zderzenie bedzie 14.04.07, 16:13 zoltan robi za manekina eksperymentalnego oczywiscie, Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: spotkanie w Wawie 14.04.07, 18:38 wiesz co Adam? zawiodłem się na Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie w Wawie 14.04.07, 22:09 Ciekawe dlaczego? W ostatnich dniach nie mogłem poświęcić Wam czasu na gg, bo u mnie było nieciekawie. Zresztą co ja się będe tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś