0_potem 19.08.07, 15:22 musisz w to uwierzyc idz koniecznie do lekarza - psychiatry nie boj sie tego uda ci sie jak wielu innym wiem ze teraz to trudne ale musisz wykonac ten krok trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: zycie jest piekne 19.08.07, 19:08 że można wyzdrowieć - to tak, jak najbardziej. ale żeby zaraz życie było piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: zycie jest piekne 19.08.07, 22:01 To jest syndrom miłości do dealera, klasyczny dla początkujących. Odpowiedz Link Zgłoś
matika10 Re: zycie jest piekne 19.08.07, 22:33 Jak wyzdrowiejesz to życie będzie piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: zycie jest piekne 20.08.07, 04:21 Zycie jest piekne. Aby to dostrzec trzeba zmienic sposob myslenia. Trzeba wybierac radosc zamiast smutku, wybaczenie zamiast krytyki, nie ulegac zlosci, przestac sie bac, podejrzewac, itp. Bez tego kazda rzecz pozbawimy wartosci, wszystko bedzie beznadziejne i bez sensu. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: zycie jest piekne 20.08.07, 09:31 O_potem, jak napisać do Ciebie priva? Wyskakuje że adresat nieznany... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: zycie jest piekne 20.08.07, 11:42 napisz na początku zero, a nie o. Odpowiedz Link Zgłoś
0_potem Re: zycie jest piekne 20.08.07, 12:12 pisalam juz do 3 osob z tego forum , klikajac na ich nick 1 osoba odpisala wiec chyba sie udalo:) podpowiedz mi czy zeby znalezc moj adres na tej stronie mam zalozyc wizytowke? krotko tu jestem, nie znam zasad:) pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: zycie jest piekne 20.08.07, 13:21 otóz klikanie na Twój nick nic nie daje...:( Ty jesteś "O" czy zero? Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: zycie jest piekne 20.08.07, 13:23 może rzeczywiście załozenie wizytowki by pomogło... też nie wiem bo odkąd zmienili wygląd forum dużo się zmieniło i jest ogólnie do kitu...wielu rzeczy nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 13:21 Ja wiem, że życie jest piękne. Wystarczy spojrzeć dookoła. Zawsze tak uważałam, do czasu.. To moja głowa jest zaje..na jakimiś śmieciami, odpadkami i wszystko tam gnije, śmierdzi, rozmnażają się robaki. Ostatnio śniły mi się robaki na suficie. Były na każdym cm sufitu. I tak chodziły po tej ścianie, takie czarne, świecące.. Obrzydliwe, jak moje spojrzenie na świat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: schizofrenia z izraela i dekalog depresji 20.08.07, 14:59 a moze by,moze by tak zwariować chociaż raz na rok niewolnik może dostac najwyżej 40 batów, czytam w ten sposób aby nie było trwałych sladów na zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
0_potem Re: schizofrenia z izraela i dekalog depresji 20.08.07, 20:57 tak sie złożyło, ze ten post zamiast nowym wątkiem miąl być odpowiedzią dla kogoś:)ale miło że tyle osób pisze. Zycie JEST piękne i nie potrzeba do tego wyprawy do psychiatry. tylko ze właśnie nam, tym którym przytrafiła się depresja, potrzeba pomocy by nadal to czuć, by pamiętać, by znowu wierzyć. skrót myślowy wywołał wiele myśli:) fajnie:) pozdrawiam was bardzo serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: schizofrenia z izraela i dekalog depresji 21.08.07, 00:19 W takim nagim wątku absurd bardziej rzuca się w oczy. A co, jeśli ono naprawdę takie nie jest? Jak to, że niektórym w odczuwaniu piękna życia nie przeszkadza, że inni tego nie potrafią. Nie wspominając nawet tych wszystkich niedoleczonych myślicieli pokroju wujka Schopenhauera. Byle nie pozdrawiać bardziej od Maska. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: zycie jest piekne 20.08.07, 16:03 życie jest piękne, bo musisz w to wierzyć, inaczej do psychiatry. Wolterowski Pangloss farmaceutyczny ze sprzecznością w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
resende Re: zycie jest piekne 20.08.07, 16:27 więc nie jest piękne, więc nie wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
resende Re: zycie jest piekne 20.08.07, 16:40 brawo. przebłysk optymizmu. ale tym razem nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: zycie jest piekne 20.08.07, 16:44 Przy stwierdzeniu, że do piękna wystarczy psychiatra, wszystko jest przebłyskiem optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
resende Re: zycie jest piekne 20.08.07, 16:58 wszystko jest zbędne. piękno i psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
underground_psycho Re: zycie jest piekne 20.08.07, 17:57 0_potem napisała: > musisz w to uwierzyc > idz koniecznie do lekarza - psychiatry w zwiazku radzieckim tych ktorzy nie zaakceptowali przymusu dostrzegania piekna rzeczywistosci tez wysylali do szpitala psychiatrycznego > nie boj sie tego > uda ci sie jak wielu innym > wiem ze teraz to trudne > ale musisz wykonac ten krok wspolczesna propaganda jest bardziej nęcąca, niedostrzegajacy piekna rzeczywistosci sam sie zglasza do psychiatry. == "i nie mowcie mi ze zycie jest piekne, bo ja to dobrze wiem, ale nie dla mnie" <- Odpowiedz Link Zgłoś
underground_psycho Re: zycie jest piekne 20.08.07, 18:01 wjezdza 19 latek na forum, dumnie z flaga na kasku, i krzyczy ze zycie jest piekne, uwierzcie w to.....nie wie jeszcze co jest za zakretem....nie chce myslec co jest za zakretem ktory przeszedl sneeper. Odpowiedz Link Zgłoś
irga7 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 19:55 Życie jest piękne,tylko.....dlaczego Ci ludzie są tak po......? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 21:12 przeciez tu jest piękniej niz w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 21:13 taki piekny Nowyj Expries ..;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 22:13 male wystarczy...;-(.. .................!! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zycie jest piekne 20.08.07, 22:15 chociaz niewielu jest ludzi ,ktorzy w taki sposob splacali taka sumę niewielu jest ludzi,ktorzy w ogóle ponosili odpowiedzialność jakby szkodliwy dla kogos był fakt że taką odpowiedzialność trzeba ponosić... Odpowiedz Link Zgłoś