italia06 28.01.09, 01:10 Czy czesto boli Was klatka piersiowa? Mam takie uczucie rozrywania od środka, wtedy ciśnienie skacze, a ja nakrecam sie coraz bardziej. macie jakis sposób na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_niedzisiejsza Re: Bóle w klatce piersiowej... 28.01.09, 01:13 Ja mam taki stały niemalże ból od połowymostka do żołądka. Kiedy mam bardziej "refleksyjny" nastrój to tak myślę sobie, że to właśnie dusza boli, czyli, że jest. Ale sposobu na to nie mam, a teraz boli jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: Bóle w klatce piersiowej... 28.01.09, 01:20 Mnie tez boli... U mnie żołądek" jest "wyłaczony", za to ból promieniuje do obu stron klatki w górę, bliżej pach. Mam nadzieję, że to "tylko" nerwica. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_niedzisiejsza Re: Bóle w klatce piersiowej... 28.01.09, 01:32 Zrób sobie krew na elektrolity, ja też tak miałam w lipcu, jak nic nie jadłam ze stresu i magnez z potasem spadły mi poniżej normy, albo spróbuj wypić jakiś napój najlepiej Powerade. Uzupełnia minerały,no i spokój, bo jak mówił mój tata tylko spokój może nas uratować Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Bóle w klatce piersiowej... 28.01.09, 09:26 Zrob sobie wszystkie mozliwe bdania na klatke piersiowa. Jesli nic nie wykarza to znaczy ze wszystko jest w porzadku i ze te bole maja charaker nerwicowy. Kiedy przestaniesz sie nakrecac i myslec o klatce piersiowej to te bole znikna. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Bóle w klatce piersiowej... 28.01.09, 13:14 Lepiej skonsultuj to z lekarzem ogólnym. Takie bóle mogą mieć różną przyczynę. Dopiero jak wszystko inne zostanie wykluczone, to można zacząć się zastanawiać, czy to nie jest na tle nerwowym. Odpowiedz Link Zgłoś