mojahistori 18.12.03, 22:18 Mam bardzo nerwowy okres w moim życiu.Chciałabym abyście polecili mi jakieś ziołowe tabletki bez recepty. Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evee1 Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 19.12.03, 11:22 Nie wiem jak mocne leki sa Ci potrzebne. Niektore "zwalaja" z nog. Ale mozesz zaczac od waleriany. Ja mam takie tabletki, ktore maja w skladzie waleriane, chmiel i melisse, i dzialaja lagodnie uspokajajaco. Jak to Ci nie pomoze, to mozesz szukac czegos mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 20.12.03, 02:47 "Tabletki Uspokajajace" Labofarmu. Takie niebiesko-biale opakowanie, po 20 albo 60 sztuk. 20 sztuk - ok 4 zlote, 60 sztuk - ok 10 zlotych. Sa dobre. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
izzabell Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 21.12.03, 11:52 A ktore ziolowe tabletki bez recepty "zwalaja z nog" ? moze by mi sie przydaly :))) na swieta. a nie wiecie czy sa jakies bez recepty przeciwlękowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 21.12.03, 13:41 Izzabell no ja je sobie np. między innymi dlatego biorę - przeciwlękowo. Jestem do nich pozytywnie nastawiona i chyba mi pomagają czasem :) Lepiej nie "zwalaj się z nóg" na Świeta - porobilabys cos :)P Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 22.12.03, 19:45 izzabell napisała: > A ktore ziolowe tabletki bez recepty "zwalaja z nog" ? > moze by mi sie przydaly :))) na swieta. > > a nie wiecie czy sa jakies bez recepty przeciwlękowe??? Kup sobie tanie wino,nie trzeba recepty,działa przeciwlękowo ,stuprocentowe zwalenie z nóg no i niski koszt Odpowiedz Link Zgłoś
izzabell Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 28.12.03, 20:38 Tak reemon, tylko ze jesli kiedykowloiek mialas/es stany lekowe to pewnie wiesz ze po takim winie, po jakims czasie "zwalenia z nog" potem jest duzo gorzej, i lek jest o wiele wiekszy...? Po zatym, bezprzesady, takie wino mnie z nog nie zwali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: Tabletki ziołowe na nerwy - jakie??? 29.12.03, 00:49 izzabell napisała: > Tak reemon, tylko ze jesli kiedykowloiek mialas/es > stany lekowe to pewnie wiesz ze po takim winie, > po jakims czasie "zwalenia z nog" potem jest > duzo gorzej, i lek jest o wiele wiekszy...? > > Po zatym, bezprzesady, takie wino mnie z nog nie > zwali ;) Izzabel,swoją odpowiedzią chciałam dorównać pytaniu ,które{bez urazy}nie bardzo pasuje mi na to forum.Nie znajdziesz tu przepisu babuni na poprawienie sobie nastroju,tu piszą w większości ludzie chorzy,cierpiący,nierozumiani,faszerowani coraz to innymi psychotropami.Nas "zwala z nóg "choroba. Na przykład moim problemem na dziś jest to jak uda mi się przeżyć kolejny dzień...więc z tym winem to był po prostu gorzki żart, p.s.wiem dobrze co to lęk,jestem weteranką depresji,choruję 20 lat Pozdrawiam cię i życzę żeby ci do spokoju wystarczyła waleriana. Odpowiedz Link Zgłoś