Gość: milutek.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.11, 13:29 Markowe zabawki w dobrych cenach: www.milutek.pl/ Zapraszamy serdecznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klocuszkowo.pl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 10:09 Niskie ceny, odbiór osobisty, szeroka oferta klocki drewniane, klocki lego duplo, city, friends, technic, hero factory.Polecam!www.klocuszkowo.pl 5% rabat dla nowych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena_szczecin Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 16:54 ja moge polecić taki sklep Tekst linka . Również mają atrakcyjne ceny i szybki czas realizacji zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankamikl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 13:06 a ja zwykle przegladam ogloszenia na top-ogloszenia.net/Dzieci-Zabawki-4-18 i tam albo odkupuje w idealnym stanie albo kupuje nowiutkie w duzo nizszych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.rzeszow.mm.pl 25.12.13, 19:07 A ja polecam electrogate.pl bezpośredni link do zabawek RC to: electrogate.pl/pl/c/Modele-rc/363 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tukey_pl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 19:40 Witam Państwa serdecznie i zapraszam po tanie klocki lego i banbao do naszego sklepu internetowego na www.tukey.pl. Ceny od 10 do 30 % poniżej katalogowych. U nas ceny konkurencyjne do więszkszość sklepów internetowych typu empik agito legaro smyk itp. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.man.tk-internet.pl 15.05.14, 23:36 www.otozabawki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.man.tk-internet.pl 17.04.14, 20:07 Polecam sklep z zabawkami otozabawki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukens Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 27.06.15, 20:24 Polecam sklep z zabawkami ZABAWKARNIA, duży wybór zabawek renomowanej firmy Goki, Plan Toys i wiele, wiele innych. W ofercie sklepu między innymi zabawki drewniane, układanki, klocki, profesjonalne marionetki, pacynki. Odpowiedz Link Zgłoś
fioko Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 02.12.12, 13:23 A czy to są chińskie zabawki czy np. produkowane w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
lukanio838 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 09.09.13, 20:58 Kupowałem dla syna samochód przewrotkę. Ulubiona zabawka jego. MAX-TOYS Mają tam chińskie i markowe. Ale jak masz wątpliwości to zapytaj sprzedawcy. To auto jest chińskie ale jest dobre. Pół roku prawie codziennie eksploatowane i nic się nie dzieje. Tylko często baterie kupuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.jmdi.pl 19.03.14, 10:09 Witam, Polecam sklep www.zabawkowyogrod.pl Tanie zabawki, miła obsługa i przesyłka ekspresowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyna Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: 46.235.126.* 26.03.14, 09:51 Witam Ja dokunuję zakupu zabawek dla swojego synka zawsze przez internet. Nie tracę czasu, a towar zostaje doręczony prosto do drzwi :) Jest jeden fajny sklep w którym zaopatruje się od ponad 3 lat. Nawet jak nie wiem co kupić zawsze coś zaproponują, podpowiedzą :D Zobaczcie i Wy, może Wam też będzie odpowiedał. Spróbujcie w google wyszukać toys-zabawki, wyskoczy fany kolorowy sklep z fajnymi zabawkami ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.man.tk-internet.pl 17.04.14, 20:19 polecam sklep internetowy otozabawki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.man.tk-internet.pl 17.04.14, 20:05 Bardzo fajnie zaopatrzony jest sklep otozabawki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J&L Baltic Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: 213.158.221.* 18.05.15, 23:10 www.jlbaltic.istore.pl - Tanie zabawki i akcesoria dla dzieci. prezent na dzien dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelushop Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.dsi-sieci.pl 05.12.13, 00:49 m.facebook.com/lelushop?ref=m_notif¬if_t=notify_me&__user=100001582828724 super cena I jakosc. Nie zapomnijcie polubic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.rzeszow.mm.pl 25.12.13, 19:08 Polecam: electrogate.pl link: electrogate.pl/pl/c/Modele-rc/363 Odpowiedz Link Zgłoś
neonista Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 18.02.14, 09:30 Niedawno szukałem tanich zabawek dla wnuków i znalazłem duży ich wybór na neo24, ceny też mieli bardzo przystępne, dostawę zrealizowano szybko i bez problemów. Zamierzam wrócić jeszcze do tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.30.211.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.15, 22:17 www.jlbaltic.istore.pl - fajny i tani sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JLBaltic Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.158.219.197.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.15, 11:56 www.jlbaltic.istore.pl - Tanie sklep z zabawkami, Tanie zabawki dla dzieci. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
yetto Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 11.06.15, 14:35 Jak dla mnie najlepszy sklep to Raj Malucha. Rewelacyjny wybór, atrakcyjne ceny i bezproblemowa przesyłka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack100 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 17:24 www.otozabawki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marek_marecky Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 11.06.14, 15:04 Ja tam szukam zawsze na Allegro - jedyny warunek jest taki, żeby sprzedawca miał poniżej 500 pkt - widać, że nowy i musi jakoś rozkręcić biznes - ostatnio kupiłem klocki, które z przesyłką wyszły taniej niż mniejsze zestawy u innych sprzedawców, no ale to były dwa komentarze wtedy. (PAULINDA_EU na Allegro) Ryzyk fizyk, ale zawsze jakoś do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
cestelia Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 31.07.14, 13:16 Witam , ja ostatnio kupuję zabawki w sklepie internetowym zabawki-dla-dziecka.pl Ja jestem zadowolona także polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
elwirakrzak Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 31.07.14, 17:39 polecam ten sklep sliwki-sklep.pl/, jest tam bardzo dużo fajnych zabawek dla dzieci i są przede wszystkim niedrogie! Sama kupiłam tu wiele rzeczy. Mają również bardzo dużo różnych gier i puzzli i wiele innych ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalduzeb Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.08.14, 16:38 śmiało mozna zamawiać na aliexpress.e-import.pl/ duzy wybór, niskie ceny. Szczególnie warto zainteresowac się zabawkami edulacyjnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosikwawa Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: 78.8.27.* 16.09.14, 14:05 ja polecam www.kubusiowy-swiat.pl .Można wejść i sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.play-internet.pl 07.10.14, 15:01 Ja kupuję na www.kup-teraz.eu Ostatnio kupiłam tam matę do tv dla dziecka i teraz mam chwilę dla siebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andromeusz Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.4web.pl 15.10.14, 16:28 No nie wiem.... jeśli Ci odpowiada ta strona to O.K., ale dla Twojego dobra i Twojego portfela polecam www.wesolabuzia.pl Jest to sklep z zabawkami dla dzieci, ale nie tylko - znajdziemy tam praktycznie wszystko od gier dla starszych po pierwsze zabawki najmłodszych. Ma stacjonarke też przy ulicy Żurawia 3/5 w Łodzi, możliwy jest tam odbiór osobisty, więc nie trzeba płacić za przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.08.14, 16:41 Warto wejśc na aliexpress.e-import.pl/ , maja duzy wybór, szczególnie duży wybór zabawk edukacyjnych w przystępnych cenach, słynny fearby jest tam o 0% tańszy niż w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
elwirakrzak Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 31.07.14, 19:44 sliwki-sklep.pl Polecam tą firmę maja bardzo szeroki asortyment zabawek i artykułów dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: 82.115.85.* 05.02.15, 15:52 Każdy ma pewnie swój ulubiony sklep ja osobiście kupuję w sklepie More4kids.pl, naprawdę ciekawy asortyment i bezproblemowa realizacja zamówienia a wiadomo ze przy dzieciach to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ziaaaa Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 23.02.15, 13:31 Wnusia uwielbia kucyki, wiadomo jakie :) i zamawiam je na radosnapolana.pl. Bez problemu przyjmują zamówienie przez stronę i przez telefon i nie mała ani razu problemu z realizacją więc mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
matiwia Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 03.03.15, 14:19 znam bardzo fajny sklep z różnymi zabawkami, nazywa się raj malucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
filcomp Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 10.03.15, 20:48 Sklep z zabawkami to tylko www.kochamzabawki.eu. Szeroki wybór zabawek edukacyjnych, zabawek ogrodowych i akcesoriów dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JLBaltic Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.158.219.197.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.15, 11:54 Tanie sklep internetowy z zabawkami www.jlbaltic.istore.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjajajajaj Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.play-internet.pl 03.07.15, 13:11 Ja mogę polecić ten sklep: [url=http://jokomisiada.pl/]Tekst linka[/url] Nigdzie nie znajdziecie tańszych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
patiimakspl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 28.08.15, 10:24 Sklep Pati i Maks zaprasza wszystkich na darmowe i największe Targi Dziecięce przy ul. Polnej 40 w Poznaniu. Czas trwania Targów: 05-06 września 2015 Sklep będzie czynny w tych dniach od 10 do 17. Czeka na Was mnóstwo atrakcji! Do wygrania 100 nagród w tym rewelacyjny weekend nad morzem. Położna ze Szkoły Rodzenia Mamutek udzieli porad jak kąpać i pielęgnować dziecko, jak przygotować wyprawkę dla noworodka oraz odpowie na pytania związane z porodem. Z psychologiem będziecie mogli porozmawiać m.in. o prawidłowym rozwoju psychicznym najmłodszych, jak radzić sobie z ADHD dziecka i jak je rozpoznać. W poprzednich edycjach Targów rozdaliśmy wózki, łóżeczka, huśtawki, pościele i wiele innych. Imprezę poprowadzi znany i lubiany Paweł Wylegała z Radia Eska Jeśli jesteś rodzicem, babcią, dziadkiem, planujesz dziecko lub zwyczajnie chcesz obdarować dzieci swoich znajomych i przyjaciół to nie może Cię zabraknąć na Targach Dziecięcych w Sklepie Pati i Maks przy ul. Polnej 40 w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avaldy Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.05.16, 10:31 Ja nie polecam tego sklepu może są tanie zabawki, ale wysyłają uszkodzone i później zrzucają winę na kurierów polityka ich to 1- sprzedać uszkodzony towar, 2-zwalić winę na kurierów, 3- naprawiać za odpłatnością uszkodzony towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajajajajaja Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.16, 13:38 Absolutna bzdura z tym co napisales , nie jest najtaniej za to jest "najbadziewiaściej" ! Wszystko w Jokomisiada jest totalną chińszczyzną i to taką z odrzutu sprowadzaną po taniości z chin . Jak coś od nich się zepsuje i trzeba będzie to reklamować to dopiero się zaczynają schody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaandzia Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.play-internet.pl 07.07.17, 11:33 Bzdura totalna , to przede wszystkim droga chińszczyzna ! Psuje się na potęgę , dział reklamacji pokomunistyczna monokulatora. 2 zabawki tam kupiłam , obie przyszły nie działające , dział reklamacji próbował mi wmówić że sama je zapsuła , o zwrocie zapomnieć , właściciel nie osiągalny , mający klienta 2 4 literach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.centertel.pl 10.07.15, 13:31 Tu są bardzo tanie zabawki tzch.pl/category/25/cid/572 dziecko szybko niszczy, więc ja np. wolę kupić właśnie takie tanie, szczególnie, że niektóre z nich są dużo ciekawsze niż te dostępne u nas w sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bosski6 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 24.08.15, 10:30 Polecam sklep internetowy rajmalucha.pl Duży wybór wysokiej jakości zabawek, korzystne ceny i szybka przesyłka;) Odpowiedz Link Zgłoś
patiimakspl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 28.08.15, 10:10 Sklep Pati i Maks zaprasza wszystkich na darmowe i największe Targi Dziecięce przy ul. Polnej 40 w Poznaniu. Czas trwania Targów: 05-06 września 2015 Sklep będzie czynny w tych dniach od 10 do 17. Czeka na Was mnóstwo atrakcji! Do wygrania 100 nagród w tym rewelacyjny weekend nad morzem. Położna ze Szkoły Rodzenia Mamutek udzieli porad jak kąpać i pielęgnować dziecko, jak przygotować wyprawkę dla noworodka oraz odpowie na pytania związane z porodem. Z psychologiem będziecie mogli porozmawiać m.in. o prawidłowym rozwoju psychicznym najmłodszych, jak radzić sobie z ADHD dziecka i jak je rozpoznać. W poprzednich edycjach Targów rozdaliśmy wózki, łóżeczka, huśtawki, pościele i wiele innych. Imprezę poprowadzi znany i lubiany Paweł Wylegała z Radia Eska Jeśli jesteś rodzicem, babcią, dziadkiem, planujesz dziecko lub zwyczajnie chcesz obdarować dzieci swoich znajomych i przyjaciół to nie może Cię zabraknąć na Targach Dziecięcych w Sklepie Pati i Maks przy ul. Polnej 40 w Poznaniu (Obok Kliniki Położniczej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.30.211.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.15, 22:16 Tanie zabawki i akcesoria w tym wózki, łóżeczka, rowerki i wiele innych znajdziecie na www.jlbaltic.istore.pl. Fajny sklep Odpowiedz Link Zgłoś
janik138 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 29.05.15, 11:17 Ja ostatnio korzystałam z rajmalucha.pl, mają bardzo duży wybór jeździków:) Odpowiedz Link Zgłoś
filcomp Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 10.11.15, 11:05 Sklep z zabawkami i artykułami dla dzieci www.kochamzabawki.eu oferuje unikalne markowe zabawki z rynku angielskiego i niemieckiego po bardzo atrakcyjnych cenach. Sprawdźcie naszą ofertę a nie będziecie zawiedzeni. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ludiloj.pl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 25.11.15, 15:58 ludiloj.pl/ Fajny sklep znalazłem ostatnio, dobre ceny i szybka dostawa byłem zadowolony w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ludiloj.pl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 25.11.15, 16:00 Zapraszam do sklepu ludiloj.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
7konik Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 25.11.15, 16:26 Dobry sklep internetowy z wielkim wyborem zabawek to rajmalucha.pl. Do wyboru do koloru i to w cenach niższych niż standardowo są w sklepach. Szybka przesyłka z niskiej cenie a kontakt z pracownikami sklepu bezproblemowy w razie pytań. Szczerze polecam zakupy w Raju Malucha! Odpowiedz Link Zgłoś
orissapl Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 02.12.15, 15:14 Ja polecam zanzaro.pl mają bardzo niskie ceny i świetną obsługę! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi-777 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 06.12.15, 11:47 Ja polecam sklep zabawkowex.pl Sa tam bardzo dobre i bezpieczne zabawki dobrych firm a nie jakaś trująca chińszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
3matkapolka Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 25.01.16, 12:47 Ja polecam www.klaudunia.pl duży wybór zabawek, klocków i gry dla całej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
filcomp Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 23.03.16, 12:11 Kraina lodu zabawki, Minecraft zabawki, Psi patrol , Violetta, Trash Pack i wiele innych modnych i aktualnych zabawek tylko tutaj : www.kochamzabawki.eu/zabawki-c-274.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.16, 20:49 Ja kupuję zabawki i akcesoria np reczniki bajkowe www.bajkowastrefa.pl . Ostatnio kupiłam ręcznik psi patrol i zegarek minionki. Sklepik raczej taki mały i pewnie nie mają dużo zamówien ale w sumie może i ok bo mają indywidualne podejscie do klienta. Specjalizują się w towarach bakowych. Jak ktos ich zna to moze też napisze... Pozdrawiam Ewela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.16, 22:17 Najtańszy miś Ricco w internecie allegro.pl/show_item.php?item=6191576774 oraz inne rewelacyjne produkty w mafonsy.pl - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.16, 21:32 allegro.pl/sylvanian-families-domek-na-drzewie-od-mafonsy-i6202503087.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka09 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.16, 00:02 Markowe czy nie. ważne żeby nie przepłacić i żeby dziecko było zadowolone. Ja w tym miesiącu zamawiałam i zabawki i ubranka dla córki na bajko-landia.pl. Trafiłam w gusta córki bo koszulki do prania nawet ściągać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zielona.gora32 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 17.06.16, 23:49 Ja co prawda nie mam sklepu z zabawkami, ale szczerze polecam ten sklep : e-bajkowy (kropka) pl Ponieważ jestem tam stałym klientem :) jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
helena123456 Re: Zabawki sklep internetowy TANIO 06.07.16, 07:40 Certyfikowane, bezpieczne, ekologiczne, edukacyjne i wiele innych - www.kartonzabawek.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.16, 09:21 www.adrob.pl duży wybór fajnych i rozwijających zabawek ceny chyba ok. ja kupiłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinspark Re: Zabawki sklep internetowy TANIO IP: *.play-internet.pl 17.08.16, 18:01 Tanie zabawki drewniane modele Calo www.calo.pl Odpowiedz Link Zgłoś