Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów Białystok - east rent

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.16, 12:16
Wypożyczalnia samochodów Białystok east rent - jesteśmy firmą lokalną. Oferujemy Państwu wynajem samochodów osobowych i dostawczych w najbardziej atrakcyjnych cenach. Podstawą naszej floty są nowe auta. Szeroki wybór modeli, oszczędne i dynamiczne silniki oraz bogate wyposażenie zaspokoją potrzeby każdego wynajmującego samochód. Udostępniamy również bezpłatny samochód zastępczy z oc sprawcy.

Zapraszamy do naszych Punktów Obsługi Klienta autowypożyczalni Białystok east rent:
- Al. Jana Pawła II 92 (hala Makro),
- Dworzec PKP Białystok (hol główny).

Tel: +48 85 653 32 00
www: eastrent.pl
Obserwuj wątek
    • ewa12004 Re: Wypożyczalnia samochodów Białystok - east ren 24.01.17, 01:31
      Jeżeli chodzi o wynajem aut w Białymstoku to polecam firmę VIP :)
    • dominika996x Re: Wypożyczalnia samochodów Białystok - east ren 25.07.22, 16:06
      Właśnie ja niedawno skorzystałam z oferty jaką posiada www.as-rent.pl/ . Powiem wam, że to był świetny wybór. Można wynająć naprawdę porządny samochód i to w atrakcyjnej cenie co jest też bardzo ważne.
    • ola212 Re: Wypożyczalnia samochodów Białystok - east ren 23.08.22, 20:02
      Szykuje mi się wyjazd na kilka dni może tydzień do Białegostoku i potrzebna mi dobra wypożyczalnia aut Białystok. Zainteresowała mnie oferta Tekst linku i kilka osób już polecało mi tą wypożyczalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka