Dodaj do ulubionych

świezo upieczony mgr inz. elektroniki (opto.)

13.07.06, 15:37
Nie dawno obronilem sie i ukączyłem edukacje, chcialbym isc i dalej sie doksztalcac, czyli zrobic doktorat ale zeby moje marzenia sie spelnily musze znalesc prace, ktora pozwolila by mi na dalszą nauke, bo teraz praca jest najwazniejsza, a marzenia no coz nie kazde sie spelnia ale bede wdzieczny za kazda oferte. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • dzidaa Re: świezo upieczony mgr inz. elektroniki (opto.) 14.07.06, 10:25
      nie chce być złośliwa ale " świezo upieczony mgr inz." dużo byków narobił:))
      • mallutki2 Re: świezo upieczony mgr inz. elektroniki (opto.) 14.07.06, 15:38
        hehehe no no no jaka polonistka sie znalazla nie jestes zlosliwa a bykow tak duzo niema po prostu nie uzywam polskich liter hehehe ale dzieki za uwage czesc
        • dzidaa Re: świezo upieczony mgr inz. elektroniki (opto.) 17.07.06, 07:26
          he he to jeszcze raz ja, a co! podrocze sie troszkę z tobą...."niema"
          i "ukączyłem" to byki a nie brak polskich liter...nie martw się każdy popełnia
          błędy, je też
          Pozdrawiam
          • mallutki2 Re: świezo upieczony mgr inz. elektroniki (opto.) 17.07.06, 09:48
            nie ma sprawy mozesz sie droczyc mi to nie przeszkadza a co do bykow jak to okreslasz to zawsze byla moja pieta achilesowa dlatego ukaczylem techniczne studia hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka