andrzej585858
30.05.11, 16:08
Przepraszam bardzo za moją dość długotrwała nieobecność spowodowaną kwestiami osobistymi, zaglądałem od czasu do czasu ale nie zauważyłem nic co wymagałoby interwencji. Dziekuję dzisiaj tej osobie która wysłała do mnie sms.
Wywaliłem cały wątek bo to co w nim było przekroczyło wszelkie granice.
Przykro mi to pisać ale bardzo proszę Ginestrę aby powstrzymała na razie od pisania, nie mam zamiaru nikogo banować - ale posunęłaś się tym razem za daleko.
Dziwię się jednak wyjątkowo plugawym wypowiedziom jakie nastąpiły w reakcji na ten post.
To, że ktoś postąpił źle nie upoważnia nikogo do odpowiadania za pomocą rynsztokowego słownictwa.
To, co wydarzyło się w tym wątku jest właśnie ewidentnym przykładem jak u nas jest rozumiana tolerancja, którą w zasadzie sprowadza się do tego czy pozwoli się parom homoseksualnym adoptowac dzieci czy też nie. - natomiast szacunek do drugiego człowieka pozostaje tylko pobożnym życzeniem.
Niestety Ginestrze zabrakło poczucia tego szacunku dla drugiego człowieka, za to dziękuje Szprocie za naukę tolerancji - pomimo iż kompletnie nie zgadzam się z jej poglądami, ale zachowała się godnie.