jutta_t 05.11.10, 01:14 - I dlatego uważam, ze powinienem się z tobą ożenić. - Ale ty już jesteś żonaty!! - Żonaty, żonaty. Żona cię bardzo polubi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta_ewa Re: ---Na wesolo--- 05.11.10, 01:16 Król Artur szykował się na krucjatę i zawołał jednego ze swoich podwładnych i powiedział: - Tu jest klucz do pasa cnoty mojej żony. Jeśli nie wrócę wciągu 10 lat, możesz go użyć. Jego wysokość minął drewniany most i ruszył przed siebie zakurzona drogą. Zatrzymał się, zawrócił konia i ostatni raz spojrzał na zamek. Nagle zobaczył biegnącego w jego stronę podwładnego, który krzyczał: - Stop, najjaśniejszy panie! Całe szczęście udało mi się jeszcze zdążyć! To zły klucz! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 05.11.10, 01:21 Tony Blair i George W. Bush omawiają plany III wojny światowej. Podchodzi dziennikarz i pyta ich, co ustalili. Tony: - Zabijemy 20 milionów islamistów i jednego dentystę. - A czemu dentystę? - pyta dziennikarz. Tony: - Widzisz George, mówiłem ci, że nikt nie zapyta o te 20 milionów. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 05.11.10, 01:37 Dziesięć brunatnych niedźwiedzi pilnowało plantacji marihuany w Kanadzie - tak wynika z ustaleń tamtejszej policji. Misie, wyjątkowo ponoć łagodne i spokojne, pracowały dla dwóch mężczyzn hodujących nielegalnie rośliny. Mężczyźni zostali aresztowani. Z misiami na razie nie wiadomo co zrobić. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 13.03.12, 08:06 POCZTA GŁOSOWA DZIADKA I BABCI Dzień dobry! Obecnie nie mamy możliwości odebrać telefonu. - Proszę zostawić wiadomość po sygnale. - Jeżeli jesteś jednym z naszych dzieci, naciśnij 1 - Jeżeli chcecie by popilnować dzieci, naciśnij 2 - Jeżeli chcesz pożyczyć samochód, naciśnij 3 - Jeżeli chcesz by wam zrobić pranie i wyprasować, naciśnij 4 - Jeżeli chcesz by wnuki spały u nas, naciśnij 5 - Jeżeli chcesz byśmy odebrali dzieci ze szkoły, naciśnij 6 - Jeżeli chcesz byśmy Wam przygotowali i przywieźli niedzielny obiad, naciśnij 7 - Jeżeli chcecie zjeść u nas, naciśnij 8 - Jeżeli potrzebujesz forsy, naciśnij 9 -Jeżeli nas chcecie zaprosić do restauracji na kolację albo do teatru, zacznij gadać, słuchamy! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 09.11.10, 17:57 Dwóch wariatów bawi się w sklep: - Poproszę litr chleba. - Co ty wygadujesz? Mówi się kilogram chleba. Chodź zamienimy się miejscami. - Poproszę kilogram chleba. - A dzbanek pan ma Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 09.11.10, 17:59 Wracają dwie staruszki z kościoła... Jedna mówi - Pani, jaka ta młodzież teraz niewychowana, a jakie fryzury noszą, jakie ubrania... Druga na to - Pani to jeszcze nic... wsiadam ostatnio do windy a do drugiej wsiada taka młoda para... jeszcze się drzwi nie zamknęły a ona do niego - "jak wykręcisz żarówkę to wezmę do buzi"... Pani szkło żrą szkło! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 10.11.10, 00:19 W barze facet zapoznaje sie z niemloda ale bardzo pociagajaca pania w wieku okolo 50 lat... Wypili, pogadali... W pewnej chwili ona pyta: - Kochales sie kiedys z matka i corka jednoczesnie? - Nie... - A chcialbys? - Kobieto, jeszcze pytasz?! - No, to szczesciarz jestes. Idziemy do mnie. Doszli do domu, pani otwiera drzwi, wolajac: - Mamusiu, a mamusia juz spi? Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 10.11.10, 15:29 Myśliwy po powrocie z Afryki opowiada swoje przygody: -Idę sobie przez Saharę, a tu biegnie w moja stronę lew! To ja w nogi i hop, na najbliższa jabłonkę! -Przecież na pustyni nie rosną jabłonie! -Właśnie! Z wrażenia nawet tego nie zauważyłem! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 14.11.10, 15:38 Notatki blondynki z podróży statkiem przez ocean: Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku. Wtorek: Kapitan jest dla mnie bardzo miły. środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie. Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty. Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek, jeśli mu się nie oddam. Sobota: Ufff! Uratowałam sześciuset pasażerów! Odpowiedz Link
zamyslona_7 Re: ---Na wesolo--- 16.11.10, 21:42 Dobre! W pewnej spółce prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu. Oprócz stosownych kwalifikacji musiała mieć również parametry wizualne jasno określone : 180 cm wzrostu, długie nogi, piękne piersi, blondynka, itd… Po rozmowach kwalifikacyjnych, pozostała im jedna kandydatka spełniająca te wymogi. Zadali jej pytanie: - Jakie są Pani oczekiwania finansowe? - 12 tysięcy złotych. - Co? U nas 6 tysięcy zarabia główny księgowy! - To kochajcie sie z księgowym… Odpowiedz Link
zamyslona_7 Re: ---Na wesolo--- 17.11.10, 15:36 Koniec roku szkolnego,dzieci przyniosły pani wychowawczyni prezenty. Marysia, której mama ma kwiaciarnię przyniosła pudło. Wychowawczyni potrząsneła i zapytała: -Kwiaty? -Ojej, skąd pani wie... Kolejny był Marcinek, którego tata ma cukiernię. Wychowawczyni potrząsneła prezentem i spytała: -Czekoladki? -Tak, jak pani zgadła? Następny w kolejce był Jasio,którego tata miał sklep monopolowy. Wychowawczyni obejrzała pudełko, lekko przeciekało. Polizała i spytała: -Wino? -Nie... Polizała jeszcze raz: -Koniaczek? -Nie... -Likierek? -Nie, proszę pani. Chomik... Odpowiedz Link
samanta_ewa Re: ---Na wesolo--- 17.11.10, 16:01 Co to jest sport reklamowy ekstremalny? - Pielgrzymka z rodziną Radia Maryja w koszulce TVN. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 17.11.10, 16:28 Przychodzi Jasiu do taty i pyta: - Tato jaka jest różnica między kobietą, a mężczyzną? Tata odpowiada: - Synku! Mama ma numer buta 37, a ja 40! I sam widzisz Jasiu! Różnica tkwi pomiędzy nogami! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ---Na wesolo--- 17.11.10, 16:58 - Mamo, uśmiechnij się! Zaraz wyleci ptaszek!!! - Synku! Nadszedł już czas i musisz usłyszeć całą prawdę! Nie ma ptaszka w aparacie fotograficznym. Także nie ma Baby Jagi. Gwiazdorem każdego roku jest Twój dziadek. Twój ojciec nie jest w delegacji, a w więzieniu. Bociany nie przynoszą dzieci, a w kapuście można znaleźć co najwyżej gąsienicę. Doda śpiewa z playbacku a Twój dziadek to gej. Sąsiad się ze mną nie kłócił tylko zajmowaliśmy się seksem. Masz jeszcze jakieś pytania, synku, z okazji swoich trzynastych urodzin? - To znaczy, że.... Nie!! - Tak synku, Musisz być dzielny! - To znaczy, że ... Jarek... Jarosław Kaczyński...??? - Niestety tak kochanie. Nie zmieni się... Odpowiedz Link