Dodaj do ulubionych

Przepowiednie..

01.01.23, 08:47
W 2021 roku w grudniu problemem był COVID - on nadal jest ten problem, tylko już w trochę innym wymiarze. Wtedy mówiłem, że grozi nam wojna. Mamy tę wojnę. Mówiłem też, że grozi nam kryzys no i mamy ten kryzys. Ja życzyłbym państwu i sobie, żeby ten 2023 był lepszy, ale jeśli mam mówić o swoich poczuciach, to chcę powiedzieć, że rok 2023 będzie rokiem konfrontacji. Problemy, które są od 2020 roku nie są zakończone. Niestety ten rok będzie najgorszym rokiem od czasu kiedy ja, a wiele lat już przepowiadam różne rzeczy jako jasnowidz, będzie rokiem konfrontacji - powiedział w wywiadzie dla Telewizji WP jasnowidz.
Obserwuj wątek
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 08:48
      Jak zaznaczył Jackowski, pewna stabilizacja nastąpi, ale nie wcześniej niż we wrześniu przyszłego roku. Ale zanim to nastąpi Polacy będą się "czegoś bardzo bali". - W 2023 roku dojdzie do nas, że Rosji nie chodzi tylko o wojnę w Ukrainie, Rosja będzie okazywała możliwości wojny również poza tym państwem, a też może to dotyczyć krajów NATO-wskich - mówił.
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 08:50
      Do tego stopnia, że mieszkańcy niektórych rejonów będą sami dobrowolnie opuszczali miejsca, które zamieszkują. Na strachu ma się jednak jedynie zakończyć. Mieszkańcy reszty świata powinni jednak już się pakować.

Mam nadzieję, że się nie mylę, daj Boże, żeby tak było, w Polsce będzie bezpiecznie. Ale mam poczucie, że w świecie będzie drugie ognisko wojenne - wyrokował Jackowski, co jest bardzo wygodnym stanowiskiem, biorąc pod uwagę fakt, że na świecie rozgrywa się obecnie kilka wojen, m.in. w Syrii i Jemenie.
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 08:51
      Zdaniem najpopularniejszego polskiego jasnowidza, zarówno wojna, jak i pandemia oraz kryzys są problemami "ściśniętymi ze sobą". To wszystko ma być powodem faktu, że w 2023 roku ludzie będą już żyli w innej rzeczywistości.
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 21:38
      Baba Wanga to bułgarska niewidoma mistyczka okrzyknięta "Nostradamusem Bałkanów". Choć zmarła w 1996 roku, jej przepowiednie wciąż poruszają opinię publiczną. Co powiedziała o nadchodzącym 2023 roku? Niewidoma jasnowidzka wspominała o "słonecznym tsunami" i "eksplozji jądrowej".
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 21:39
      Przepowiednie Baby Wangi, jak każde proroctwa, należy brać z przymrużeniem oka. Warto jednak wspomnieć, że wiele osób wierzy w jej słowa. Mówi się, że Wanga przewidziała śmierć Stalina, księżnej Diany, dojście do władzy Hitlera, rozpad ZSRR czy zamach na WTC. Co jeszcze przewidziała bułgarska mistyczka? Jej słowa o 2023 roku mogą budzić niepokój
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 21:41
      Co czeka nas w 2023 roku? Kolejne przepowiednie Baby Wangi dotyczą ataku biologicznego. Jej zdaniem kraj rozwinięty przeprowadzi taki atak. Biorąc pod uwagę obecną sytuację polityczną na świecie, można różnie interpretować te słowa. Mistyczka dodała też, że jeśli ta prognoza się spełni, może to doprowadzić do masowych zniszczeń i mieć katastrofalne konsekwencje.
      W 2023 roku według Baby Wangi może nastąpić również słoneczne tsunami, w wyniku którego magnetyczna tarcza Ziemi zostanie zniszczona. Ta przepowiednia brzmi jak z horroru, jednak globalne ocieplenie od lat głoszą ekolodzy. Niewidoma następczyni Nostradamusa twierdziła, że burze słoneczne miałyby powodować przerwy w dostawach prądu i problemy z komunikacją
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 21:41
      Wanga twierdziła też, że w elektrowni może dojść do ogromnej eksplozji, która może doprowadzić do powstania toksycznych chmur nad Azją. Stwierdziła też, że inne kraje mogą zostać dotknięte eksplozją z powodu rozprzestrzeniania się poważnych chorób, gdy toksyczne chmury wypełnią powietrze
    • jutta_t Re: Przepowiednie.. 01.01.23, 21:43
      Marcin
      1 godz. temu
      zgłoś
      Umiera rocznie 60 milionow ludzi na calej planecie. Rodzi sie 140 milionow. Czyli co Roku przybywa 80 milionow ludzi. Nie trzeba byc jasnowidzem zeby czuc zapach katastrofy , epidemii czy wojny / wojen. Jest Nas za duzo. Nikt nie chce byc w tej grupie do wydelegowania ale ktos bedzie Musial.….
      • jutta_t Re: Przepowiednie.. 06.01.23, 18:47
        Uwidim skazał slepoj..
      • black_jotka Re: Przepowiednie.. 12.03.23, 23:48
        Umiera rocznie 60 milionow ludzi na calej planecie. Rodzi sie 140 milionow

No tak…

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka