Dodaj do ulubionych

Zasada trójpodziału/złoty podział

29.05.23, 00:23
Witam wszystkich! W miarę jak rozwijam się i dowiaduję się więcej o fotografii i wideografii, słyszę więcej o ZASADA TRZECICH i ZŁOTY PODZIAŁ. Jestem ciekawa, ilu z Was powiedziałoby, że przestrzega tych zasad podczas sesji zdjęciowej? Rozumiem tę koncepcję i myślę, że sprawdza się ona w wielu sytuacjach. Jednak staram się zobaczyć, jak to może działać w przypadku portretów rodzinnych, portretów ślubnych, wszystkiego, co ma wiele tematów. Chciałbym usłyszeć twoje przemyślenia na ten temat.
Obserwuj wątek
    • black_jotka Re: Zasada trójpodziału/złoty podział 29.05.23, 05:34
      https://waskiel.pl/wp-content/uploads/2021/10/Spirala-zlotego-podzialu-1.jpg
    • black_jotka Re: Zasada trójpodziału/złoty podział 29.05.23, 05:36
      „To tak naprawdę nie jest regułą. To bardziej wytyczna lub sprawdzona procedura.” — mówi o złotym podziale fotograf i projektant Shawn Ingersoll.
    • barry66 Re: Zasada trójpodziału/złoty podział 30.05.23, 17:29
      barry66 napisała:

> Witam wszystkich! W miarę jak rozwijam się i dowiaduję się więcej o fotografii
      > i wideografii, słyszę więcej o ZASADA TRZECICH i ZŁOTY PODZIAŁ. Jestem ciekawa,
      > ilu z Was powiedziałoby, że przestrzega tych zasad podczas sesji zdjęciowej? R
      > ozumiem tę koncepcję i myślę, że sprawdza się ona w wielu sytuacjach. Jednak st
      > aram się zobaczyć xender.vip/ , jak to może działać w przypadku portretów rodzinnych, portre
      > tów ślubnych, wszystkiego, co ma wiele tematów. Chciałbym usłyszeć twoje przemy
      > ślenia na ten temat.

i got this....
      • black_jotka Re: Zasada trójpodziału/złoty podział 19.06.23, 00:47
        Cos wiejcej ktos wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka