Zaraz się skończy wątek ale napiszę. :) Byłam na spotkaniu z paniami fotografkami, bardzo miłe panie. :) Piękne zdjęcia(w trochę innym stylu oczywiście niż pana Roberta ale tak samo super) i wszystko jak najbardziej ok. Zdecydujemy się na ich usługi, bo tak jak pisałam chcemy mieć dwa spojrzenia
Dzisiaj z samego rana obudził nas telefon od kamerzystów, że montują nasz materiał i mają za mało dynamicznych ujęć. Więc przyjadą w niedziele żeby coś dokręcić. :) Fajnie, że im aż tak zależy żeby filmik był super. Załatwiłam sobie już makijaż, muszę pomyśleć dzisiaj jeszcze dzisiaj nad dodatkową s
Uff, udało się: Polak prał po mordzie Polaka.
kierunkowy do stolicy ale bez 6 -- Latający rosomak =:-) ...lub po prostu Gulo gulo volatilis...
uważaj jak liczysz
Zatrzymuje policjant dresiarza, prosi go o dowód i zaczyna przepytywać: - Nazwisko? - Kowalski. - Imię? - Stefan. - Adresik? - Nie widać? Adidasa. ...nas bohaterów-prądem???...
Złośliwa? Że się cieszy wraz z inna emamą? Empatyczna chyba raczej? :)
Nie złośliwa tylko zazdrosna, bo sama nic nie dostala :) -- "Mama szczęśliwa, to mama trochę leniwa" Koni i Kornelka
Możecie napisać coś o tym przedszkolu w internecie nie ma nic.
Czy mówicie o przedszkolu "Małego Europejczyka"? Jeśli tak to ja też poproszę o informacje o nim.
Rozpoczynam i pozdrawiam
Wymienię: Musc Ravageur F. Malle - 40 z 50 Aziyade Parfum D'Empire - 48 z 50 Midnight Poison Dior - 45 z 50 Pozdrawiam i zapraszam :-)