Z dnia na dzień dostałam ofertę pracy, przyjęłam.....i chyba żałuję:(. Powyższe wynagrodzenie dyskwalifikuje mnie do pobierania alimentów z FA w szalonej kwocie 350 PLN/ MSC .....za bogata jestem również na 500+ na pierwsze dziecko, a drugie nie mam świadczenia ( tata skutecznie utrudnia drugi rok).
Jaki jest obecny twój status zawody - nie pracujesz? Pracując w panstwym urzędzie będzie otrzymać z pewnością premię czy inne benefity, twoje dochody też wzrosną wraz ze stażem pracy. Jeśli wystąpisz o zmniejszenie widełek wynagrodzenia twoi przełożeni odbiorą cię jako osobę nie godną zaufania. Upor
netto 2014.31 zł .........
Poł roku doswiadczenia, komunikatywna znajomosc angielskiego, b.dobra excell i dobra access, brak znajomosci VBA. miedzynarodowy koncern. Do obowiązków nalezy wykonywanie roznego rodzaju raportów sprzedazy itp Teraz pytanie czy to nie zamało tj tylko 2tys. na reke
kto da mniej?
Ale nie ci, którym praca wspomniana w artykule jest oferowana.
Włśnie zaproponowano mi pracę 3000 brutto, czy ktoś może mi powiedziec ile to jest dokładnie netto? Zadzwonili dziś jeszcze z innej firmy -zostałam zaproszona do ostatniego etapu rekrutacji ( w sumie będzie nas ze 4 osoby). Czy lepiej pracowac blisko domu (10 - 15 min. piechotą), czy dalej
(powiedział, że to najwięcej ile mogą dać na początek -czyli 3000 brutto + kurs angielskiego + bezpłatna opieka medyczna). Obecnie nie ma go w pracy, jest na zwolnieniu lekarskim, czy nie będzie to wyglądało jakbym chciała coś zrobić za jego plecami? Jak myślicie, wypada? Proszę o Wasze opinie
A skąd masz te dane? Moim zdaniem to dość mało.
services.groupes.be/iBruNet/ibrunetresult.aspx a czy i komu i na co starczy kazdy musi wieziec sam.... nie jest to b wysoka suma na bruksele......
Nie jest bardzo wysoka ale spokojnie mozna nie tylko przezyc, ale normalnie zyc, kupic dom, jezdzic na wakacje... Liczni Belgowie tak zarabiaja (a nawet mniej) i nie narzekaja.
3000 brutto
a 4200 brutto to 3000 netto. Ci ludzie popracuja rok, dwa i za granica zapłacą im za tę samą pracę minimum 5-6 razy więcej.
a nie zancje strony gdzie mozna wysłac do nich swoje CV i list