Jesli dobry koniak kosztujacy dzisiaj 60 euro bedzie kosztowal bez dotacji 300 euro to niewielu go kupi.
caesar_pl napisał: > Jesli dobry koniak kosztujacy dzisiaj 60 euro bedzie kosztowal bez dotacji 300 > euro to niewielu go kupi. Nie ma żadnych takich dotacji dla francuskiego alkoholu. Po pierwsze nie ma powodu aby francuski koniak kosztował 300 euro, po drugie jedyne dotacje
300 euro za noc dziecie drogie. Kombinuj dalej.
Nie no, desery były fajne. Fakt, 300 euro to trochę drogawo jak na fajny deser, ale co tam, raz się żyje.
To jest poza unia europejska, ja bym brala 300 euro.
Nie jest typowa, sa scisle reguły kiedy 300 a kiedy 600euro
I ma 300 euro na wizyte u ginekologa a nie ma na ubezpieczenie?
W kazdym razie takiego czlowieka mozna znalezc, to jest raczej standardowa usluga. I wyjdzie taniej niz 300 euro za wizyte.
www.schwarzbuch.de/ Przykłady głupoty, niestety ale trzeba kupić Przyrzeczeniem wyborczym w Berlinie był bilet miesięczny za 29 euro, podczas gdy można za 49 euro kupić Deutschland ticket. Koszty 300 milionów euro
300 pln, za cala rodzine, na rok, w tym dodatkowo bagaz za 3.000 euro.
>W Niemczech samochód kosztuje miesięcznie w zależności od klasy 300-800 euro miesięcznie. Załóżmy, że średniej klasy samochód to 500 euro. skądś tyś te wyliczenia wzięła? Cena paliwa jest porównywalna do polskiej ceny. Ubezpieczenie obowiązkowe również. Mnie utrzymanie samochodu kosztuje ok 2
chromatic napisała: > Ja liczyłam że auto de facto kosztuje mnie około 1500 zł miesięcznie! Bo tyle to naprawdę kosztuje. W Niemczech 300-800 euro w zależności od klasy samochodu.
Można też mieć powiadomienia, ale ustawione dopiero od 300 euro ;) -- Wstając z kolan upadliśmy na głowę
Zarobic to nie zarobiłam, bo książkę mam. Wiersze zebrane Themersona kupiłam za 20 funtów lub euro (nie pamiętam). Potem widziałam ceny od 300 do nawet 800 euro (teraz chyba w ogóle nie ma)
Prywatne leczenie w Polsce jest tanie, w porównaniu z Holandią. W Warszawie płacę 300-400 zł za wizytę u specjalistów, w NL byłoby to 300-400 euro, ale nie ma gwarancji ze holenderski specjalista pomoże. Byłam na ostrym dyżurze, zapomniałam kart ubezpieczeniowej, wizyta u internisty 270 euro