1 229 wyników w czasie 15 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: wiek emerytalny - rząd zagoni bezdzietne

wyprawa32768 napisał: > nieprawda, jeśli podsumujesz ile podatków płacisz, nie dasz rady odebrać tego w 800+ i 300+ i innych socjalach. Więc każdy sam sobie to finansuje własnymi podatkami. Samo 800+ to jest 9600 rocznie. Żeby zapłacić 9600 podatku, to trzeba całkiem nieźle

Re: wiek emerytalny - rząd zagoni bezdzietne

np kokosów w wysokości 300 miesięcznie brutto.

Re: Jaki pokrowiec na autko?

. Jaki pokrowiec wybrać Dla Hyundaia i20 brałbym model dopasowany do konkretnej generacji, z ochroną 14 mm, a nie uniwersalny pokrowiec za 150–300 . Najrozsądniejsza dostępna opcja to obecnie Polcover GROM 14 mm, około 599 , występujący dla i20 I, II i III. Górna część ma około 13 mm sprężystej

Re: lampka biurkowa led

No nie zauważyłam nie patrzyłam na datę zwłaszcza że był tylko jeden wpis. No to bardzo dziwne bo ja właśnie wymieniłam kolejną lampkę ledową w kuchni nad blatem. Już jestem wkurzona bo to wcale nie są tanie rzeczy. Ze 300+ tamta lampka kosztowała w ubiegłym roku. Do pracy dzieciom lampki na

Re: Parada świrząt55

. Efekt? 26 000 za godzinę pracy i ponad 300 000 dziennie. A kto stoi za fundacją? Józef Aleszczyk – darczyńca PiS, były prezes ARM, niedoszły kandydat PiS na prezydenta Poznania. "Mózg operacji", jak mówią. Klasyczny układ: swoi ludzie, publiczne pieniądze, zero odpowiedzialności. NFZ w końcu

Re: sprzedam viagre

Mam 4 listki po 8 tabletek generycznej viagry z Wielkiej Brytanii, 100mg. 1 listek 300 plus wysyłka. kontakt: niemierza89@gmail.com

Re: Gołębiewski część 2

? > Bo nagle nie bylo klimy; dostali forse back , wiec juz te placze na cala Polske zupelnie zbedne . To już pisałem - ja w hotelach za 300-400 złotych bym żądał zwrotu kosztów przez niedziałającą klimę i to co leciało z kranu. Widzę pani tolerancyjna dla ludzi sukcesu i przemęczy się w takim syfie

Re: Nowa Rav 4 i o czym gledzi Petryn?

trypel napisał: > Dlaczego chcialbys auto z przebiegiem 300 tys? Ja kupilem z 150 płacąc mniej n > iz ty za corolle. I to sporo > Jak patrzylem na ceny/roczniki/itd... to jednak moglem kupic duzo starsze auto.... A kto kupuje diesla po to, zeby nim nie jezdzic

Re: Rosnąca siła złotówki - przemyślenia różne

ikea, który kosztował 300 . Zupełnie poza moim budżetem studenckim. Ceny pościeli w zasadzie się od tego czasu nie zmieniły.

Re: Ma kobieta determinację... FB

i nie kupować tego co nie powinnaś jeść to tak jak alkoholikowi postawić przed nosem pół litra. Pytanie - kto jej dostarczał takie tuczące żarcie w wielkich ilościach, skoro ona sama nie wstawała z łóżka i ma 1800 dochodu ??? Jej bliscy też mają nieźle za uszami! Ktoś finansował i

Re: Ma kobieta determinację

mapeta_3 napisała: > Urodziła córkę w wieku 17 lat. To nie było u niej choroby otyłości. Historia je > j życia tej młodej kobiety to film horror można nakręcić. Anita żyje z zasiłku > : 1800 miesięcznie i koło się zamyka. Faktycznie, na jedzenie nie wystarczy

Re: Sandały poszukiwane ;)

Znasz tę firmę? Pokazuje mi się na FB. Zakochałam się w ich półbutach na obcasie. A właściwie w ich kolorze. I się zastanawiam czy wygodne. No i piszą, że to nie skóra, więc mam obiekcje czy wydać 300 na sztuczne i potem nie móc w tym chodzić.

1 2 3 4 5 6