mam nokie 3650 od kilku dni.Chciałabym usłyszeć opinie innych posiadaczy bo mam pare zastrzeżeń i pytań.Np:czy wam też tak szybko pada bateria?czy jak macie pełną skrzynkę wiadomości to wasze zdjęcia nie dają się ładować na tapetę?i czy ktoś miał juz problemy z wirusami z siecie bo to podobno
Mam pytanie odnosnie tego telefonu. Czy jest mozliwosc słuchania radia na tym telefonie? Oraz czy jest mozliwe odsłuchiwanie na nim MP3??? Jeszcze jedno. Wiem ze jest program dzieki któremu mozna uzywac telefonu jao pilota do TV, Hi-Fi itp. Jak jest zasieg tej podczerwieni?? Czy np. jak bede s
Ktoś zna odpowiedzi na te pytania... bo ja tez jestem ciekawy odpowiedzi... :) zamierzam kupic ta Nokie i chcialbym wiedziec
właśnie wczoraj zalał mi się telefon. Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić naprawdę tani i sprawny wyświetlacz. Bardzo proszę o informację
mam taki maly problem, gdy probuje otworzyc skrzynke odbiorcza wyskakuje komunikat "blad systemu". Czego to moze wina i jak to zlikwidowac? Stalo sie to jakis tydzien temu, wczesniej telefon dzialal bez zarzutu!? pozdrawiam i z gory dzieki
Poszukaj na stronie www.telefon.pl lub bezpośrednio (może odpali ten link) www.telefon.pl/modules.php?op=modload&name=Pytania_i_o
Co sądzicie o tym telefonie? Proszę o opinie osób które go posiadają!
problem jest taki że jest strasznie powolny wydruk dokumentów może ktoś pomoże rozwiązać ten problemsystem xp sp3
Jaką masz jakoś wydruku ustawioną? I jaki to jest okres "długo" dla ustawionej jakości wydruku. -- Sygnaturka ocenzurowana
Witam mam prośbe aby ktoś podał mi krok po kroku jak sformatować Nokię 3650 bo przeczytalem na innych forach że wyskakuje wiele błędów dziekuje z góry Pozdrawiam
Mam zapytanie, mianowicie czy Nokia 3650 lub 3600 ma obsluge mp3. Tzn. czy mozna na nich sluchac muzy przez sluchawki tak jak w Nokii 5510??? Jesli tak ile m/w kosztuja takie sluchawki?? Pozdrawiam.
Można tylko trzeba się zaopatrzeć w specjalny program - odtwarzacz mp3 można go znaleźć w internecie.
Mam problem z ta drukarka kolejny raz z resztą. Dałem pojemniki do naładowania tuszem. Daję zawsze do tego samego miejsca i tej samej osobie. Nigdy nie miałem problemów a teraz zaczęły sie. Drukarka pokazuje że jest folia na dyszach albo że jest problem z kartridżami. Raz coś pogrzebałem i poszło
NO ALE CO GRZEBALES??? Nastepny co daje minimum informacji i oczekuje ze sobie zgadniemy... -- Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Nasza główna metoda to zaskoczenie. Zaskoczenie i strach. To dwie metody. Strach, zaskoczenie i bezwzględna skuteczność - trzy metody. Strach, zaskocze