391 wyników w czasie 78 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

swiateczna era 80/40 (początek wątku)

moze jestem wyjatkowym ulomkiem, ale czy ktos moze mnei oswieciec i powiedziec ile kosztuje SE k700i w tej ofercie? i czy mozna wyemigrowac z orange zatrzymujac numer, ale kupujac telefon w promocji z takim promocyjnym abonamentem?

Re: swiateczna era 80/40

w erze ten fonik kosztuje w tej taryfie 139 zl w taryfie wyzej juz 1 zl :) a w najmniejszej taryfie 329 zl :)

Re: niedługo do domu 8040

a potem znowu z domu i tak w koło macieju

ciśnienie 80/40 jak podniesc (początek wątku)

Czy sa tu emamy z niskim ciśnieniem? Lekarz sie dziwił dzis ze przy takim niskim ciśnieniu człowiek chodzi i sie nie przewraca nie mdleje itp. Jak sobie naturalnie można ciśnienie podnieść kawa nie działa,niskie ciśnienie jest od zawsze to nie jednorazowy pomiar,dzisiaj akurat bylo takie. Macie ja

Re: ciśnienie 80/40 jak podniesc

Męża nie masz? Osonik taki działa niezawodnie na podwyższenie ciśnienia ; ) A bardziej serio to niestety nie wiem.

cisnienie 80/40 wykonczona jestem.... (początek wątku)

czy ktoras z Was tez ma takie cisnienie, ja juz nie wyrabiam, nie jestem w stanie nic zrobic bo tylko mysle o spaniu i o lezeniu, koszmar to cisnienie mnie wykancza, pije kawe ale to nie pomaga do porodu zostal mi miesiac , czy to cisnienie podskoczy...pomocy!!!! -- Neta

Re: cisnienie 80/40 wykonczona jestem....

hej. jak to powiedzial lekarz mojej mamie (cisnienie 80/50):"niskocisnieniowcy maja zycie podle, ale dlugie" i chyba jest w tym troche prawdy:) a tak na powaznie, to ja tez mam niskie, ale nie az tak-ok.100/60 i lekarka mi powiedziala, ze duzo lepiej miec takie cisnienie w ciazy niz wysokie. z

Re: bojkot !!?? - poroniony pomysl (80+40)

> Masz rację, też ze zmniejszeniem siatki do 40 cm. Ale w jaki sposób to zrobić? Sposób jest prosty... Zdemontować obecną siatkę i zakupic odpowiednio wymierzoną na 40 cm łącznie z cieniutką poręczą od góry, aby siatka nie była ostro zakończona (nikt się na nią przez przypadek nie nadzieje, n

Re: bojkot !!?? - poroniony pomysl (80+40)

Urząd Miasta sam sobie szkodzi jezeli nie zmieni decyzji!Zamiast dazyc do tego zeby na stadionie byly warunki do przeprowadzenia zawodow cyklu GP (bo o to miedzy innymi chodzilo remontujac stadion) to siatka nie powinna tam sie znalezc - przynajmniej nie takich rozmiarow gdyz jak juz gdzies czyta

cisnienie 80/40 puls 115-norma? (początek wątku)

w karte.. powiedziala ze w normie wiec jakos nie zapytalam o wynik. Dodam ze bardzo zle sie czulam w srode i wczoraj - zawroty glowy, biale plamy przed oczami. Dzis tez nie czulam sie za dobrze. Przegladalam sobie dzis wieczorem karte i widze ze wynik cisnienia to 80/40! Czy to normalne? zmierzylam

Re: cisnienie 80/40 puls 115-norma?

Nie bardzo norma. Ciśnienie bardzo niskie - nawet jeśli zwykle ma Pani podobne, to w ciąży powinno nieco wzrosnąć. Puls odpowiedni do ciśnienia - jak ciśnienie krwi jest niewysokie, to częstość uderzeń serca wzrasta, żeby układ krążenia jakoś funkcjonował. Myślę, że powinna się Pani skonsultować z l

promocja urodzinowa ery opcja 80/40 jaki tel? (początek wątku)

Jaki telefonik wybrac dla osoby ktora chce dobry aparat mile mp3 bateria tez dobra no i wytrzymały na wstrzasy itp :) dzieki za odp.:)

Re: promocja urodzinowa ery opcja 80/40 jaki tel?

SE K700i lub Motorola E398

80%-40% i to od rana? Niezle zabalowales /nt/

niech mi rabin z GW wytlumaczy ze 80=40

Polska ma 40 mln ludnosci, Niemcy - 80 mln (i daja gros finansow m.in. dla Polski) . Dlaczego oba Kraje maja miec tyle samo glosow ?,,(czy prawie 29-27 ) . Ponadto dawni satelici Moskwy, obecnie Washingtonu, zachowali sie jak polityczna prostytutka, wyciagajac do ostatniej chwili pieniadze z

Re: niech mi rabin z GW wytlumaczy ze 80=40

> Polska ma 40 mln ludnosci, Niemcy - 80 mln (i daja gros > finansow m.in. dla Polski) . Dlaczego oba Kraje maja miec tyle > samo glosow ?,,(czy prawie 29-27 Bo jeden Polak wart jest dwoch niemcow. Wystarczy?

Re: kto na HISTORIE na AP?

80/40 mam szanse?

1 2 3 4 5 6