moze jestem wyjatkowym ulomkiem, ale czy ktos moze mnei oswieciec i powiedziec ile kosztuje SE k700i w tej ofercie? i czy mozna wyemigrowac z orange zatrzymujac numer, ale kupujac telefon w promocji z takim promocyjnym abonamentem?
w erze ten fonik kosztuje w tej taryfie 139 zl w taryfie wyzej juz 1 zl :) a w najmniejszej taryfie 329 zl :)
a potem znowu z domu i tak w koło macieju
Czy sa tu emamy z niskim ciśnieniem? Lekarz sie dziwił dzis ze przy takim niskim ciśnieniu człowiek chodzi i sie nie przewraca nie mdleje itp. Jak sobie naturalnie można ciśnienie podnieść kawa nie działa,niskie ciśnienie jest od zawsze to nie jednorazowy pomiar,dzisiaj akurat bylo takie. Macie ja
Męża nie masz? Osonik taki działa niezawodnie na podwyższenie ciśnienia ; ) A bardziej serio to niestety nie wiem.
czy ktoras z Was tez ma takie cisnienie, ja juz nie wyrabiam, nie jestem w stanie nic zrobic bo tylko mysle o spaniu i o lezeniu, koszmar to cisnienie mnie wykancza, pije kawe ale to nie pomaga do porodu zostal mi miesiac , czy to cisnienie podskoczy...pomocy!!!! -- Neta
hej. jak to powiedzial lekarz mojej mamie (cisnienie 80/50):"niskocisnieniowcy maja zycie podle, ale dlugie" i chyba jest w tym troche prawdy:) a tak na powaznie, to ja tez mam niskie, ale nie az tak-ok.100/60 i lekarka mi powiedziala, ze duzo lepiej miec takie cisnienie w ciazy niz wysokie. z
> Masz rację, też ze zmniejszeniem siatki do 40 cm. Ale w jaki sposób to zrobić? Sposób jest prosty... Zdemontować obecną siatkę i zakupic odpowiednio wymierzoną na 40 cm łącznie z cieniutką poręczą od góry, aby siatka nie była ostro zakończona (nikt się na nią przez przypadek nie nadzieje, n
Urząd Miasta sam sobie szkodzi jezeli nie zmieni decyzji!Zamiast dazyc do tego zeby na stadionie byly warunki do przeprowadzenia zawodow cyklu GP (bo o to miedzy innymi chodzilo remontujac stadion) to siatka nie powinna tam sie znalezc - przynajmniej nie takich rozmiarow gdyz jak juz gdzies czyta
w karte.. powiedziala ze w normie wiec jakos nie zapytalam o wynik. Dodam ze bardzo zle sie czulam w srode i wczoraj - zawroty glowy, biale plamy przed oczami. Dzis tez nie czulam sie za dobrze. Przegladalam sobie dzis wieczorem karte i widze ze wynik cisnienia to 80/40! Czy to normalne? zmierzylam
Nie bardzo norma. Ciśnienie bardzo niskie - nawet jeśli zwykle ma Pani podobne, to w ciąży powinno nieco wzrosnąć. Puls odpowiedni do ciśnienia - jak ciśnienie krwi jest niewysokie, to częstość uderzeń serca wzrasta, żeby układ krążenia jakoś funkcjonował. Myślę, że powinna się Pani skonsultować z l
Jaki telefonik wybrac dla osoby ktora chce dobry aparat mile mp3 bateria tez dobra no i wytrzymały na wstrzasy itp :) dzieki za odp.:)
SE K700i lub Motorola E398
Polska ma 40 mln ludnosci, Niemcy - 80 mln (i daja gros finansow m.in. dla Polski) . Dlaczego oba Kraje maja miec tyle samo glosow ?,,(czy prawie 29-27 ) . Ponadto dawni satelici Moskwy, obecnie Washingtonu, zachowali sie jak polityczna prostytutka, wyciagajac do ostatniej chwili pieniadze z
> Polska ma 40 mln ludnosci, Niemcy - 80 mln (i daja gros > finansow m.in. dla Polski) . Dlaczego oba Kraje maja miec tyle > samo glosow ?,,(czy prawie 29-27 Bo jeden Polak wart jest dwoch niemcow. Wystarczy?
80/40 mam szanse?