579 wyników w czasie 29 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Nowo przyznawane emerytury vs. 'stary portfel

riki_i napisał: > "Czas wybrać Konfederację"? Większej głupoty w życiu nie czytałem. Zbieranina dziwnych ludzi bez ładu i składu, która dzieli się wewnętrznie jeszcze przed dojściem do władzy. I nie chodzi mi tylko o Brauna, przecież ta cała Hernik już gr > a na siebie i jest ze

Re: Nowo przyznawane emerytury vs. 'stary portfel

jednolicie prezentowała się w 2005 roku Samoobrona niż ta zgraja freaków. A i tak poległa na aferze gruntowej i gangsterskich metodach szefa PIS-u. Ktoś , kto popiera Konfę , albo jest naiwny vel niepełnosprawny umysłowo jak jej działacz młody Sośnierz, albo -co znacznie częstsze- trolluje wedle wytycznych

Kiedyś też było tak upalnie - no nie było. (początek wątku)

łącznie w trzech dekadach 1965-1994, a liczba dni upalnych na tej stacji w dekadzie 2015-2024 zwiększyła się o ok. 50% w stosunku do dekady 2005-2014. Stacja Warszawa-Okęcie nie jest tu rekordzistą, są stacje (np. we Wrocławiu czy Opolu), które wykręciły lepsze wyniki. Wpis skopowiony z profilu

Re: 25 rocznica śmierci E. Gierka

Gliwickiej. Wygrał on wybory do Senatu RP w 2001 r., oraz wybory do Europarlamentu w 2005 i 2009 r. Obecnie często krytykuje się Donalda Tuska, twierdząc, że działa on podobnie jak Gierek. Jest to nawet prawda, ale z tego rodzaju propagandą trzeba uważać. Duża część społeczeństwa może odebrać ją jako

Re: Jak inwestować małe kwoty? Czy ktoś się zna?

Najbardziej w zyciu zaluje, ze w 2005 nie zainwestowałam w googla. Właśnie sobie policzyłam ze gdybym zainwestowałam 10tys dolarów wtedy, dziś miałabym 1.6mln dolarów dzisiaj. Ta sama kwota na lokacie 3% daje ok 19tys. Dlatego uważam ze warto inwestować male kwoty w akcje albo fundusze akcyjne

Re: Na co nam prezydent?

taziuta napisał: > > > Ostatnie 15 lat powiadasz :) ?! > > Tak też oceniam Twoją małostkowość obywatelską i nawiedzenie polityczne. > > Niepotrzebnie się wyzłośliwiasz. Stefan poruszył ciekawy temat. Skup się na tym > a nie na Stefanie. Nie skupiam się

Re: kto nam pozabiera medale?

Jarosława Mądrego (Ukraina) W przypadku Ukrainy warto uściślić stopnie orderu dla prezydentów z lat 90. i dwutysięcznych: Lech Wałęsa w 2005 roku nie otrzymał I klasy (rezerwowanej dla urzędujących głow Prezydentów), lecz Order Księcia Jarosława Mądrego II klasy (był już wtedy prezydentem emerytowanym

Re: kto nam pozabiera medale?

mazala2 napisał: > perla.roztocza napisał(a): > > > ja to tylko w kwestii formalnej. > > To my mamy jakieś medale od Ukraińców, Litwinów czy Czechów??? > > Ciekawym za co. > > I jakie właśnie. Oto odpowiedź Gemini: Wśród polskich

Re: Keir Starmer rezygnuje z funkcji premiera Wie

Bdania z Niemiec podalas na lata 1996-2005 zanim tam uchodzynsie pojawili -- Zauważyliście, że piękni ludzie dają komplementy, bogaci wspierają, sportowcy trenują Cię tak jak siebie.. a tylko ci, którzy nie mają się czym pochwalić, szukają sposobów żeby Cię poniżyć? To, co mówisz o innych, mówi

Re: Radosław na drzewo

wiedzy zrozumiec tego nie sa w stanie! Polska nie posiada dobrych politykow na ktorych z czystym sumieniem moznaby bylo postawic krzyzyk na kartce wyborczej. Ona miala tylko raz bardzo dobrego dyplomate jak to sie mowi z krwi i kosci, niestety na krotko. A byl nim (cytat) Stefan Meller (1942–2008) był

Re: Mój kosmetyk roku...

Ja mam taki 20letni roz borjouris właśniealbo i wiecej bo na pewno kupilam go przed wykazdem do stanow w 2005. I sie nie chce skończyć... -- Ahed Tamimi po bestalskim zamordowaniu 1200 osób 7/10/23: "we will slaughter you and you will say that what Hitler did to you was a joke, (...) We will

Re: Pokolenie "bez kluczy "

okolicach 2005 był faktem. Czyli jeśli cię było stać na mieszkanie w 2002 to z tymi samymi zarobkami nawet po uwzględnieniu inflacji w 2010 na to samo mieszkanie już nie mogłaś sobie pozwolić. Za to jeśli je wtedy kupiłaś a parę lat później sprzedałaś to byłaś baaaardzo do przodu.

Re: Pokolenie "bez kluczy "

>No ja i moja blizsza, dalsza roszina, znajomi kupowali mieszkania w złotówkach. Pewnie z rynku wtórnego. Ceny u deweloperów były w walucie obcej, dlatego, że w walucie obcej kredyt miał deweloper, a prawo na to pozwalało. Ile było wtedy przekrętów i upadłości deweloperów to szkoda gadać

1 2 3 4 5 6