254 wyników w czasie 78 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Barcelona w super cenie-lipiec 2013 (początek wątku)

Witam Planuje sie wybrac 12 lipca na 4dni do Barcelony.W plach zwiedzanie.Powrot 15.07.Wylot z Katowic.Wyjazd organizowany samodzielnie-bilety za 250 zl w obie strony!Chetne osoby prosze o kontakt na @gazetowego.

Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013

i na balkonie) lub jeżdzenie autem (lub autobusem po wyznaczonych trasach. Spanie pod namiotami lub u ludzi napotkanych. dużo zwiedzania i poznawania ludzi.Jest to wyprawa do krajów bałtyckich lub do Rumunii. Żadna Barcelona w super cenie mnie nie interesuje.Wypraw rowerowa jest niskobudzetowa gdyż

Barcelona. (początek wątku)

www.atpworldtour.com/posting/2013/425/mds.pdf Nie ma tu Djokovica,Murraya i Federera,a drabinka zaczyna sie od Ferrera i Nadala. Jest tez Janowicz: 1r-bye 2r-#67 A.Ramos 3r-#16 Nishikori cf-#5

Lato 2013 lotnisko Barcelona Reus.Jakimi liniami? (początek wątku)

Jak mogę się dostać z Polski w lipcu?Większość lotów jest do Girony a potrzebuję się dostać do Tarragony a to ok 180km. dalej niż z Reus.

Re: Lato 2013 lotnisko Barcelona Reus.Jakimi lini

w Resu jest lotnisko dla tanich linii, Easy Jet tam chyba lata -- www.panoramio.com/user/279993 kolumber.pl/u/voyager747

Barcelona + Walencja + La Tomatina w sierpniu 2013 (początek wątku)

2013r, środa). :) A że specjalnie na samą bitwę raczej nie warto jechać, więc generalnie chciałbym spędzić urlop w okolicach. Ile dni w ogóle bym potrzebował jako początkujący na obejrzenie najważniejszych punktów Barcelony i ewentualnie Walencji? Tydzień? 10 dni? 2 tygodnie? Na pewno jako mus ma

Callela- Barcelona FC Barcelona jak powrócić ??? (początek wątku)

Witam wybieram się do Hiszpanii dokładnie Calella i chcę pojechać na mecz Barcelony z Santosem który odbędzie się 02.08.2013. Mam problem z powrotem do hotelu w callela ponieważ pociągi po godz 23 są niedostępne. Czy jest jakiś inny możliwy powrót poza taxi . Pytam tych co już tam byli . Proszę o

Barcelona(Hiszpania)

Población 1 611 822 hab. (2013) www.youtube.com/watch?v=clW7aV0vVAY www.youtube.com/watch?v=9pfEQCBAP-Q

Centrum Kongresowe powalczy w Barcelonie

Ten projek wygra, ale w konkursie archi-szopa 2013!!!!!!

Re: Costa Brava, Barcelona

globtroterek.blogspot.com/2013/09/gucio-w-barcelonie-zwiedzanie-miasta.html Drugi dzień podróżowaliśmy metrem i był to dzień głównie poświęcony twórczości Gaudiego - Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia, Parc Guell. Moje chłopaki jeszcze koniecznie chciały zobaczyć stadion FC Barcelona

Re: Barcelona z dzieckiem

Barcelonie można poczytać tutaj nasze-lepsze-ja.blogspot.com/2013/07/barcelona.html -- Weronika - 10.09.2010 r. :)Lena - 26.07.2012 r

Re: Barcelona z dzieckiem

Montjuck i zobaczyć Aquarium :D Mała ściągawka - globtroterek.blogspot.com/2013/09/gucio-w-barcelonie-zwiedzanie-miasta.html Może się przyda ;) Miłego wyjazdu

Re: Festiwal La Merce w Barcelonie

20-24.09.2013

1 2 3 4 5 6