to do niej kontaktu szukam! :) -- FELA ŚMIGŁO "A gdy przyjdzie zapomnieć i w pamięci to zatrzeć? Lepiej milczeć przytomnie i patrzeć..."
Miło mi, że jestem Ci potrzebna "na gwałt" ;-)))). Niestety mam teraz taki okres, że w domu bywam, wpadam, kładę się do pierwszego wolnego łóżka i wstaję rano by wyjść. Czasem nawet śni mi się, że włączam komputer. A dziś w nocy śniły mi się promocje w Makro, czyż nie miłe?? Odpisałam Ci na GG.
Jako kolejna odznaczona proponuję : Lady H - przewodnicząca ( bez komentarza naturalnie ) Vertigo5 - skarbnik ( Hmmm "cichy sponsoring" powiadasz Beatko ? Może się załapie ;-))) no i jako vice proponuję Ciebie. Jesteś po prostu WIELKA. A każdy kto miał okazję Cię poznać ( wśród nich od sobot
Mamba, nie ma wątpliwości - Ty zostajesz przewodniczącą komisji socjalnej ;))) Będziesz przyznawać zapomogi, wczasy i dotacje ;)))
Jako kolejna odznaczona proponuję : Lady H - przewodnicząca ( bez komentarza naturalnie ) Vertigo5 - skarbnik ( Hmmm "cichy sponsoring" powiadasz Beatko ? Może się załapie ;-))) no i jako vice proponuję Ciebie. Jesteś po prostu WIELKA. A każdy kto miał okazję Cię poznać ( wśród nich od sobot
Ponieważ wszyscy sie tajniaczą może sie wstydzą, to pozwole sobie przedstawić odznaczonych: Mamba - za rozruszanie grupy Śląskiej, za pogodę ducha, dowcip. Beata407 - za to że, nie tracipogody ducha, mimo przeciwności losu ( spalony telewizor i inne, wytrwałośc w przybywaniu na spotkania
Beata407 to Twoje kocię jest niezłe :-) -- Rozwód..i co dalej?
Beata407, nie uwierzysz, ale mam Wałęsę na gg :-)....A na grilla mam ogromną ochotę, ale nie kiełbaskę ino mięsko dobre... -- Rozwód..i co dalej?
wiem,że mają też cabrioleta Jaguar telefon 510 407 510 tel/fax (032) 252 33 66 e-mail bogatzka@op.pl Beata Bogatzka srona www.jaguar.nrg.pl
Ja wstępnie moge powiedziec, że bede, mam nadzieje, ze maheda, beata407, beda dawno sie niewidzialysmy, i jestem ciekawa co u nich, wania, i dawne 307 tez sie ciesze ze was zobacze.
beata407 napisała: > nawet na korytarzu stoi > zmyślna półka na jakieś 11 m bieżących książek. Korytarz nie przypomina graciarni? Jaki jest szeroki? W książkach nie gromadzi się brud z całego mieszkania? Myślisz, że pod taką półą mogłby być kaloryfer?
mamba234 brzoza75 maheda z_mazur ladyhawke12 1madzia 374.4w beata407 kruszynka301 czekolada72 anula36 Mam nadzieję że ktośdo nas jeszcze dołączy.narazie jest 11 osób chciałabym zarezerwować miejsce, prosze o wpisy jak ktos jeszcze reflektuje.
beata407 napisała: a koleżanki z Krakowa mam nadzieję kiedyś poznać w realu. Bardzo chetnie :)) my również ! > DZIĘKUJĘ!!!!I spokojnej nocki! I wzajemnie! -- "Świat nie składa się wyłącznie z morderców, oszustów i w ogóle złoczyńców, kilka przyzwoitych osób, mimo wszystko na
.: 407 milionów złotych dla dolnośląskich rolników :. 27 czerwca 2005 - 20:06 Na konta dolnośląskich rolników wpłynęło ponad 407 milionów złotych z tytułu dopłat bezpośrednich. - Ale to nie koniec unijnych pieniędzy, z których nasi rolnicy mogą skorzystać - twierdzi Kazimierz Huk