12 wyników w czasie 80 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Beeti137 (początek wątku)

Przede wszystkim gratuluję narodzin synka! Szkoda, że znów wcześniaczek, ale trzeba przyznać, ze jak na tak wczesny tc to ma rewelacyjna wagę. Mam nadzieję, że ominą was wszystkie wcześniacze problemy:) Ponieważ kiedyś wypowiadałaś się w moim watku odnośnie prowadzenia ciąży z zagrożeniem gestozy

Re: Beeti137

od niego zainteresowania moją osobą. Ty Beeti też napisz jaki był powód wcześniejszego rozwiązania. Pozdrawiam

Re: 19.05.2011 Karolina 29tc

beeti137 dziękuje za słowa otuchy czytałam o twojej kruszynce i jestem pełna podziwu. Mam nadzeje że teraz będzie już tylko lepiej i że Amelka szybko wyjdzie do domu.

Re: Amelka, 26tyg, 800gram - jak jej pomóc, Warsz

beeti137 napisała: > Tak jak jedna z Was napisała Amelka wyjd > zie ze szpitala w wakacje, no i wiadomo, sezon urlopowy więc z zapisami może by > ć ciężko, trzeba się chyba już rozejrzeć. Moja tez kwietniowa i wyszła ze szpitala w pierwszych dniach lipca, nie było problemów z

Re: Amelka, 26tyg, 800gram - jak jej pomóc, Warsz

Beeti137, spokojnie. Większości wcześniaków wystarczy standardowa stymulacja bobathami, czasem vojtą. Oczywiście regularnie odwiedzany neurolog i lekarz rehabilitacji. Potem nie zaszkodzi wizyta u psychologa w celu oceny rozwoju i logopedy. Pozostałe zajęcia (a poprzedniczka wyzmieniłą je w

Re: Będę mama wczesniaki:(

za którym razem uda mu sie trafić w laskowe:) Beeti137 historia Twojego synka dodała mi skrzydeł:) bardzo Ci dziekuje