12 wyników w czasie 90 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Będę mama wczesniaki:(

za którym razem uda mu sie trafić w laskowe:) Beeti137 historia Twojego synka dodała mi skrzydeł:) bardzo Ci dziekuje

Re: Beeti137

A i ja chodziłam do dr Moniki Kalinowskiej, polecona została mi przez naszą wspólną pediatrę Estii :-), mimo tego że nie udało mi się utrzymać ciąży to jestem zadowolona z jej opieki.

Re: Beeti137

Witaj Esti :-). Ja gęstozy nie miałam, u mnie problemem jest niewydolna szyjka, tym razem skróciła się w 20tyg, w 22 założono mi pessar, w 26tyg odpłynęły mi wody i jeszcze przez 15 dni na karowej utrzymali mi ciążę. Niestety pojawiły się silne skurcze, fenoterol w kroplówce przestał działać i przez

Re: Amelka, 26tyg, 800gram - jak jej pomóc, Warsz

Beeti137, spokojnie. Większości wcześniaków wystarczy standardowa stymulacja bobathami, czasem vojtą. Oczywiście regularnie odwiedzany neurolog i lekarz rehabilitacji. Potem nie zaszkodzi wizyta u psychologa w celu oceny rozwoju i logopedy. Pozostałe zajęcia (a poprzedniczka wyzmieniłą je w

Re: Amelka, 26tyg, 800gram - jak jej pomóc, Warsz

beeti137 napisała: > Tak jak jedna z Was napisała Amelka wyjd > zie ze szpitala w wakacje, no i wiadomo, sezon urlopowy więc z zapisami może by > ć ciężko, trzeba się chyba już rozejrzeć. Moja tez kwietniowa i wyszła ze szpitala w pierwszych dniach lipca, nie było problemów z

Re: 19.05.2011 Karolina 29tc

beeti137 dziękuje za słowa otuchy czytałam o twojej kruszynce i jestem pełna podziwu. Mam nadzeje że teraz będzie już tylko lepiej i że Amelka szybko wyjdzie do domu.