Jak ostatnio brałem na test nowy motocykl to w formularzu kazali wpisać ilość posiadanych w życiu I tak wyszło: Wsk m06b 125 Jula Simson sr50 Jawa 350 Suzuki katana 550m DR big 800 Xj600 Speed trypel 955 Bandit 1200s Bmw rt1100 Bmw gs 1150 Bmw rt 1150 Bandit 1250 s No i teraz czekam na kolejny
nastepnej maszynie tym razem oczywiście również bmw gs 1200. Jak dla mnie myśl oraqz doświadczenie marki to jest to co prawdziwy facet oczekuje, nawiasem mówiąc żaden plastikowy japończyk mnie nie urzeknie nigdy
żałuje że tak długo jeżdziłem japonią. 1150gs pali od 4 do 6 litrów, nigdy więcej i nigdy mniej. koszty mniejsze- nie wymieniasz napędów (łańcuch+zębatki) varadero i duże suzuki żłopią więcej wachy. olej też się żadziej wymienia. koledzy mają po 200tyś. nawinięte i nawet oleju nie bierze. po 115
Również nie zgadzam się odnośnie trwałości. Trwałość motocykli to ok 100 000 km, czyli ok. 15 lat eksploatacji w naszych warunkach. BMW to inna półka. Zakup GS1100 i 1150 poniżej 100 000 km nie wchodzi w grę bo takich nie ma na rynku a taki silnik jest dopiero dobrze dotarty. K75 i K100 miewały
Będę sprzedawał GS 1100 z 1996 roku. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Pozdrawiam Tomek
A przepraszam Cie Kolego , czy wg Ciebie na litrowej V-ce da się przepisowo albo na chopperze 1300 ? i dlaczego litr kojarzy Ci sie tylko ze ścigaczami ? . A co z cała masą nakedów , co z turystykami w stylu chociażby BMW R1150 GS . No ja chyba taże jestem jakiś głupi jak autor wątku
. Jeśli szukasz motocykla uniwersalnego to tylko enduro. Jazda w pojedynkę coś lekkiego. Jazda z plecakiem - coś cięższego. Ja poruszam się BMW R 1150 GS bo jeżdżę daleko, po zróżnicowanych drogach do tego z plecaczkiem :-) Jeśli chodzi o spalanie nie ma lepszego sprzętu a jeździłem już na różnych
Wymienione przez Ciebie sprzety to waga super lekka :) Dla mnie turystyk to np BMW R1150 GS Adventure z fabrycznymi, kanciastymi kuframi - bajka normalnie :)
czy naprawdę tak ciężko sprawdzić pisownię... poza tym BMW R 1150 GS i długo długo nic :) ukłony dla miłośników jednośladów ! -- www.deutsch-info.pl
Bo to porządny motór jest :) sam kiedyś chorowałem na Africę ale ona zawsze była droga . Wtedy starczyło tylko na DR Biga , tez fajny i za wzgledu na 800 ccm z jednego cylindra jedyny w swoim rodzaju . Poza tym tak juz jest,ze jak cos dobre to drogie . Popatrz na BMW R1150 GS bo o R1200 GS
zi-k : a jaki motocykl spelnia Twoje oczekiwania jesli chodzi o kregoslup. Pytam bo tez mam z tym problem . Na ten sezon szykuje Fazera 1000 ale nie wiem czy nie przymierzyc sie np do BMW R1150 GS ? --- Pozdrawiam Jacek929
Witam wszystkich szukam jakiejś firmy która sprzedaje soczewkowe halogeny do motocykli bmw. dzięki za pomoc