zacząłem swoją przygodę od włoskiej marki aprilia pegaso, prowadzenie oraz hamulce tragedia, po dwóch sezonach w końcu przesiadłem się 1150 r, chłopie nie mogłem uwierzyć że takie motory isnieją. Prowadzenie, hamulce, abs, moment obrotowy , elastyczność, wał kardana (bezobsługowość czyli brak
Witam mam pytanie jaki olej do silnika typu boxer w bmw gs 1150
Chcę kupić BMW R1150R. Znalazłem sprzedawcę, który posiada interesujący mnie model. Jest to motocykl sprowadzony z Niemiec, ale nie posiada książki serwisowej, gdyż jak tłumaczy mi obecny właściciel, jest złożony w autoryzowanym serwisie BMW w Niemczech a nie wyprodukowany w fabryce. Czy
wszystko dobrze sprawdz. szynszyll xlv750r
Witam, jestem zainteresowany kupnem motocykla BMW R1100 lub R1150, najchetniej z wojewodztwa dolnoslaskiego lub osciennych. Gdyby ktos planowal sprzedaz lub znal kogos kto planuje, prosze o znak :) LWG, Michal
Będę sprzedawał GS 1100 z 1996 roku. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Pozdrawiam Tomek
czy nie znacie kogoś kto posiada jakiś skład z częściami do motocykli?? konkretnie chodzi mi o osłonę na lewy cylinder do BMW R1150R. Wczoraj niestety wsiadłem na ojca motor (sam jeżdzę R6se) z przyzwyczajenie zahamowałem przodem a że drogowcy akurat robią tą drogę i jest mnóstwo piachu
Hej, zobacz w sklepie BOXER-MOTOR : www.boxer-motor.com/sklep/ naprawdę spora oferta części do motocykli BMW, także nowe. Pozdr.
Właśnie pozbyłem się swojego pierwszego w życiu jednośladu i mam na oku bemkę R 1150 R. Prosiłbym bardzo o opinie na temat tego moto, za co z góry dziękuję!
jesli jestes kapitanem na tankowcu, to 11.5gs moglby ci skutecznie sluzyc za kotwice. (jesli masz te beemke na oku, to przyjrzyj sie uwaznie obudowie walu w poszukiwaniu wilgotnych plam i namacaj ewentualne luzy tylnego kola.)
Witam wszystkich Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem bmw r 1150 gs 2002 r i nie mogę za nic doszukaś się na necie manuala do tego motocykla ( język niemiecki) Proszę o pomoc Pozdrawiam
bmwklub.triger.com.pl/forum/index.php boxer-motor.com/ forum.motocyklistow.pl/ w tym ostatnim w dziale dane
Dnia 12 08 2007 niedziela z ul.Zuchowej Wojszyce ok.godz.06rano skradziono motocykl marki BMW R 1150 R czarny bez owiewki,silnk porysowany odstająca osłona silnika brak naklejek na zbiorniku paliwa.nr rej GSP Y435 NR SILNIKA WB10429A11ZF17218.Wynagrodze informacje pomocne w ustaleniu
Witam Kupiłem Gs-a ze świecącymi na przemian kontrolkami ABS żekomo idzie skasować ten błąd bez wizyty w serwisie czy ktoś może wie jak to zrobić. Pozdrawiam tomek
Taka jest prawda, ale nie do końca. Rzeczywiście spadek napięcia poniżej 9,5 V(chyba) przy rozruchu silnika powoduje że system sie nie aktywuje i cały czas pali się kontrolka. Rada 1. Odpal motocykl z porzadnego akumulatora, co do którego jest pewność że ma właściwy prad rozruchu (minimum 25
PODAJE NR TEL.791168038 W SPRAWIE INFORMACJI O MIEJSCU PRZECHOWYWANIA MOTOCYKLA BMW R 1150 R.
Czy to Tobie skradziono motocykl? Wojszyce we Wrocławiu?