128 wyników w czasie 93 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Fora:

bmw r 1150r - 2003

zacząłem swoją przygodę od włoskiej marki aprilia pegaso, prowadzenie oraz hamulce tragedia, po dwóch sezonach w końcu przesiadłem się 1150 r, chłopie nie mogłem uwierzyć że takie motory isnieją. Prowadzenie, hamulce, abs, moment obrotowy , elastyczność, wał kardana (bezobsługowość czyli brak

BMW R1150 GS

Witam mam pytanie jaki olej do silnika typu boxer w bmw gs 1150

Zakup BMW R1150R (początek wątku)

Chcę kupić BMW R1150R. Znalazłem sprzedawcę, który posiada interesujący mnie model. Jest to motocykl sprowadzony z Niemiec, ale nie posiada książki serwisowej, gdyż jak tłumaczy mi obecny właściciel, jest złożony w autoryzowanym serwisie BMW w Niemczech a nie wyprodukowany w fabryce. Czy

Re: Zakup BMW R1150R

wszystko dobrze sprawdz. szynszyll xlv750r

BMW R1100 lub R1150 (początek wątku)

Witam, jestem zainteresowany kupnem motocykla BMW R1100 lub R1150, najchetniej z wojewodztwa dolnoslaskiego lub osciennych. Gdyby ktos planowal sprzedaz lub znal kogos kto planuje, prosze o znak :) LWG, Michal

Re: BMW R1100 lub R1150

Będę sprzedawał GS 1100 z 1996 roku. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Pozdrawiam Tomek

Tanie części do BMW R1150R ?? (początek wątku)

czy nie znacie kogoś kto posiada jakiś skład z częściami do motocykli?? konkretnie chodzi mi o osłonę na lewy cylinder do BMW R1150R. Wczoraj niestety wsiadłem na ojca motor (sam jeżdzę R6se) z przyzwyczajenie zahamowałem przodem a że drogowcy akurat robią tą drogę i jest mnóstwo piachu

Re: Tanie części do BMW R1150R ??

Hej, zobacz w sklepie BOXER-MOTOR : www.boxer-motor.com/sklep/ naprawdę spora oferta części do motocykli BMW, także nowe. Pozdr.

BMW R1150R - prośba o radę (początek wątku)

Właśnie pozbyłem się swojego pierwszego w życiu jednośladu i mam na oku bemkę R 1150 R. Prosiłbym bardzo o opinie na temat tego moto, za co z góry dziękuję!

Re: BMW R1150R - prośba o radę

jesli jestes kapitanem na tankowcu, to 11.5gs moglby ci skutecznie sluzyc za kotwice. (jesli masz te beemke na oku, to przyjrzyj sie uwaznie obudowie walu w poszukiwaniu wilgotnych plam i namacaj ewentualne luzy tylnego kola.)

manual do bmw r 1150 gs (początek wątku)

Witam wszystkich Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem bmw r 1150 gs 2002 r i nie mogę za nic doszukaś się na necie manuala do tego motocykla ( język niemiecki) Proszę o pomoc Pozdrawiam

Re: manual do bmw r 1150 gs

bmwklub.triger.com.pl/forum/index.php boxer-motor.com/ forum.motocyklistow.pl/ w tym ostatnim w dziale dane

skradziono motocyk lBMW R 1150R wroclaw zuchowa (początek wątku)

Dnia 12 08 2007 niedziela z ul.Zuchowej Wojszyce ok.godz.06rano skradziono motocykl marki BMW R 1150 R czarny bez owiewki,silnk porysowany odstająca osłona silnika brak naklejek na zbiorniku paliwa.nr rej GSP Y435 NR SILNIKA WB10429A11ZF17218.Wynagrodze informacje pomocne w ustaleniu

Problem z ABS BMW R1150GS (początek wątku)

Witam Kupiłem Gs-a ze świecącymi na przemian kontrolkami ABS żekomo idzie skasować ten błąd bez wizyty w serwisie czy ktoś może wie jak to zrobić. Pozdrawiam tomek

Re: Problem z ABS BMW R1150GS

Taka jest prawda, ale nie do końca. Rzeczywiście spadek napięcia poniżej 9,5 V(chyba) przy rozruchu silnika powoduje że system sie nie aktywuje i cały czas pali się kontrolka. Rada 1. Odpal motocykl z porzadnego akumulatora, co do którego jest pewność że ma właściwy prad rozruchu (minimum 25

BMW R 1150 R Skradziony Wojszyce 12/08/2007 Niedz. (początek wątku)

PODAJE NR TEL.791168038 W SPRAWIE INFORMACJI O MIEJSCU PRZECHOWYWANIA MOTOCYKLA BMW R 1150 R.

Re: BMW R 1150 R Skradziony Wojszyce 12/08/2007 N

Czy to Tobie skradziono motocykl? Wojszyce we Wrocławiu?

Rock'ster-roll czyli BMW R 1150 Rockster (początek wątku)

1 2 3 4 5 6