102 wyników w czasie 206 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Fora:

BMW R 1200 GS- zapytanie (początek wątku)

Zahaczyłem o salon z spod znaku niebieskiego śmigła i nie omieszkałem zasiąść na gs 1200, oczywiście sprzedawca wymienił jego tysiąc zalet...... ale jak to w przysłowiu "każdy żyd swój towar chwali" drodzy forumowicze poprosił bym o kilka waszych uwag na tematr tego sprzęta, jak sie prowadzi

Re: BMW R 1200 GS- zapytanie

Co do cen BMW to wiadomo. Jeździłem troszkę podczas dni otwartych. Jestem wysoki (192) więc taka koza mi pasuje. Ale bardzo szeroka kierownica i mała szybka powoduja że od 160 zaczyna sie walka z tym osiołkiem. Dosyć wrażliwy na boczny wiatr. Bardzo sprawnie pokonuje garby i dziury w jezdni

R1200GS

Kolega nie napisał ile ma kasy... ale oprócz afryki jest jeszcze wspomniane w tytule BMW... bardzo uniwersalny sprzęt i sprawny terenowo... a na dodatek ekonomiczny i nie do zajechania. ------------------- Dziadek Gosiewskiego

Koła szprychowe BMW R1200GS, GS ADV (początek wątku)

Mam zrobione 21tkm nowym motocyklem i podczas wymiany opony przy 15 tkm stwierdzono bicie boczne tylnego koła. Przednie koło tez nie jest idealne. Czy ktoś z czytających spotkał się z takim przypadkiem i jak rozwiązał ten problem. Według procedury BMW koło należy wymienić, producent obręczy

BMW R 1200GS | Za kierownicą (początek wątku)

Adolf H. gdy dostal GS to sie wsciekl konkretnie. Do zobaczenia na yt.

Re: BMW R 1200GS | Za kierownicą

Dla pismaków z G.W byłby najlepszy na swiecie gdyby oczywiscie był produkowany w Izraelu. Odbiegając od tematu od jakiegoś czasu zresztą wszystko co Polskie to jest dla Gazety złe i be trzeba to tempić i osmieszać. Zaden Polak nie powinnien kupować tej sQurwiałej gazety szmatławca plującego na Polsk

jakie jest bmw r1200gs (początek wątku)

czy jest użytkownik na foru , który ma lub miał bmw r1200gs/ r1150gs czy warto myśleć o jego zakupie , jakie są wasze doświadczenia praktyczne i koszty ?

BMW F 800GS & R 1200GS | Za kierownicą (początek wątku)

r 1200gs poproszę

Re: BMW F 800GS & R 1200GS | Za kierownicą

Też bym wolał R 1200GS, ale gdyby ktoś kusił mnie F 800GS to i tak bym brał :)

BMW F 800GS & R 1200GS | Alternatywy 2 (początek wątku)

onepiotrek jest ciekaw, jakie to modele miał na myśli autor pierwszego tekstu, pisząc, że BMW ma co najmniej kilka lepszych modeli?

Re: BMW F 800GS & R 1200GS | Alternatywy 2

Też jestem ciekaw. Są na pewno modele szybsze i nieco lepiej wyposażone (np. K1300GT), ale w realiach Polski i ogólnie centralnej Europy większy skok zawieszenia GS'a to trudny do przecenienia atut. Jeździłem na różnych motocyklach, mniejszch i większych, i koniec końców przesiadłem się na

BMW R1200 GS problem z ABS (początek wątku)

moto spadł z podnóżka na trawę, na prawy bok - żadnych uszkodzeń, zupełnie nic sie nie stało, zapaliła sie jednak lampka ABS i szybko mruga. Czy układ hamulcowy mógł się zapowietrzyć?. Jak to usprawnić? Hamulce działają sprawnie i przód i tył, tyle że tradycyjnie (bez ABS) i trzeba nieco moc

Re: BMW R1200 GS problem z ABS

Aha, a Zbigniew powiedział, że mógł się zapowietrzyć zbiornik wyrównawczy płynu hamulcowego. Jezeli jesteś z okolic Wawki i spieszy Ci się z Moto, to może cos da się przyspieszyć z tym serwisem.

porównanie BMW R1200GS z różnych roczników (początek wątku)

Jak już się mniej więcej zdecydować na jakiś model motocykla, to pojawia się kolejna kwestia, bo ten sam model oczywiście jet inny w różnych latach produkcji. Czy ktoś ma porównanie (najlepiej z własnego doświadczenia) pomiędzy GSem sprzed 2010 roku i 2010-2012 (jeden vs. dwa wałki rozrządu) i

Re: bmw r 1200rt

yo! tu masz do GS www.bmbikes.co.uk/specpages/R1200GS.htm szynszyll xlv750r

Re: bmw r 1200rt

jeszcze jakies zmiany w konfratacji R1200GS-RT,dlatego ze 1150 mialy zmiany w glowicach w poszczegolnych modelach... Niemniej jednak poczekamy na dokladny wykres (gdzies obilo mi sie o uszy ze na kole mieli 114KM...:-)

1 2 3 4 5 6