14 wyników w czasie 75 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Dziecko w hiszpańskim szpitalu - szok!

Takie np.: https://www.e-apteka-niezapominajka.pl/5587-3137-thickbox/termometr-elektroniczny-do-ucha-3020-braun-1-szt.jpg -- Ja rozumiem, że stosujesz mechanizm wyparcia, ale faktów nie zmienisz. Nosząc rozmiar 38, a nawet, o zgrozo! 40 jesteś po prostu obrzydliwie tłusta. I na pewno

Re: Termometr - zmieniam model na nowszy;)..jaki?

super inwestycja. allegro.pl/szybki-termometr-do-ucha-douszny-braun-irt3020-i3078823053.html Jak leżałam w szpitalu z Polą to pielęginiarki miały jakieś termometry na

Re: Jaki termometr elektroniczny??

jednoznacznie większość mówiła o Braunie do ucha. Jest kilka modeli, ale różnią się przede wszystkim zakresem funkcji, nie zawsze potrzebnych. Najprostszy taki: www.kaz-europe.com/braun-thermoscan-3020/

Re: douszny czy skroniowy termometr-plisss

mamy douszny: IRT 3020 Braun, u nas sie bardzo sprawdził polecam Joanna

Re: Jakie macie termometry dla dzieci?

allegro.pl/item426271392_termometr_cyfrowy_braun_irt_3020_2lata_gwar_fv.html moja koleżanka ma taki, wypróbowałam, dla mnie super! -- Jaś 18.06.2007

Re: jaki termometr wybrac - prosze o rady

Ja właśnie kupiłam sobie taki: www.allegro.pl/item242796608_termometr_firmy_braun_model_irt_3020.html Zmierzyłam temperaturę wszystkim domownikom i wyszło, ze wszyscy zdrowi. Ciekawa

Re: jaki polecicie termometr 1s douszny??

ja mam taki: www.allegro.pl/item242796608_termometr_firmy_braun_model_irt_3020.html sprawdza sie super, znana firma, naprawde polecam -- jagodowe sloneczko

Re: termometr elektryczny?

www.allegro.pl/item227829029_termometr_firmy_braun_model_irt_3020.html ja mam wlasnie taki. mierzy w sekunde i jak narazie sprawuje sie super, no i firma dobra... kupilam go w carefourze

Re: termometr douszny Braun - który model?

O jakiej "miękkiej i elastycznej" końcówce informuje allegrowicz w opisie termometru 4520, kiedy do tej końcówki stosowane są identyczne kapturki ochronne jak do pozostałych modeli? Wszystkie termometry Brauna maja takie same końcówki, a różnią się wyłącznie bajerami typu ilość zapamiętanych

termometr douszny Braun - który model? (początek wątku)

Chcę kupić dla mojej 3-miesięcznej córci. Tyle, że - czym różni się model 3020 od 4020 czy 4520. To, że te ostatnie mają możliwość zapisu kilku ostatnich pomiarów czy też że mają pudełko czy więcej kapturków - to dla mnie nie różnica! Pytanie czy ten Braun 3020 ma małą, miękką, elastyczną

jaki termometr?? (początek wątku)

: www.allegro.pl/item201066261_termometr_braun_irt_3020_nowosc_gw_2_lata_fv.html Czy możecie cos powiedziec wiecej? A może już był taki wątek??