cennik. Dla przykładu robiłem w ciągu 2 lat remont kapitalny dwóch mieszkań. Za jakieś 60-70 tys. łącznie ze wszystkim. Meble na wymiar do kuchni + 2 szafy na zamówienie, to 7000 zł. Nie z marketu, ale wszystko dopasowane. Czyli płaciłem praktycznie tylko za materiały + wynagrodzenie dla wykonawców
Przy twoich kryteriach kilka regionów wychodzi na prowadzenie. Costa del Sol w Andaluzji to klasyczny wybór bo ma ponad 300 słonecznych dni w roku łagodne zimy i bardzo dobrze rozwinięty rynek wynajmu turystycznego co oznacza że mieszkanie pracuje na siebie gdy ciebie nie ma. Marbella Nerja i
, wcześniej nie zrobiło tego PO, a dziś KO. Prosta sprawa > - najlepiej o obniżce podatków gada się w opozycji, a potem trzeba liczyć i oka > zuje się, że nie tak łatwo zrezygnować z miliardowych wpływów. Powinni zrównać cenę wody z innymi napojami. Bo dodasz soku i VAT już 5%. Nawet kropelkę
Sprzedam ci mieszkanie u mnie w Niemczech Zach, alexis. 3 jasne pokoje (2 sypialnie, 1 salon) z kuchnią, duża łazienka z oknem, toaleta dla gości i schowek /komórka gdzie masz już całą ścianę gotowych półek na premium buty. Ładnie skrojone w kwadracie 90m2, wschód-zachód. Duży otwarty balkon, nad
Nie wiem kto wyciaga takie starocie, ale fajnie sobie przypomniec jakie ceny byly te niespelna 20 lat temu. 220 tys za mieszkanie w Krakowie...marzenie. Gdyby teraz byly takie ceny, kupilabym pare mieszkan na wynajem 😂 -- Der Ossi ist schlau und stellt sich dumm, der Wessi macht es andersrum. :-)
,us,komornik,inne kredyty refinansowanie innych pozyczek hipotecznych Pozyczamy rowniez na reszte ceny zakupu nieruchomosci Zabezpieczenie w postaci nieruchomosci dowolnego rodzaju -domy mieszkania także bez zalozonej kw,lokale uzytkowe,dzialki budowlane,inwestycyjne oraz grunty rolne a takze nieruchomosci
developerskie ,flipp Zakup materiałow i sprzetu, realizacja kontraktów i zlecen Poprawienie płynnosci Splaty zobowiązan typu zus,us,komornik,inne kredyty refinansowanie innych pozyczek hipotecznych Pozyczamy rowniez na reszte ceny zakupu nieruchomosci Zabezpieczenie w postaci nieruchomosci dowolnego
taje napisała: > Macie dom na Zelandii?! <zazdrość> > Taje, domy w Danii są relatywnie tanie. Oczywiście nie wiem jak to jest w pobliżu Kopenhagi, ale w Jutlandii możesz mieć domy za cenę, za którą u mnie nie dostaniesz mieszkania, a ty w Luksemburgu pewnie nawet garażu
developerskie ,flipp Zakup materiałow i sprzetu, realizacja kontraktów i zlecen Poprawienie płynnosci Splaty zobowiązan typu zus,us,komornik,inne kredyty refinansowanie innych pozyczek hipotecznych Pozyczamy rowniez na reszte ceny zakupu nieruchomosci Zabezpieczenie w postaci nieruchomosci dowolnego
konkretne doświadczenia bez odwolywania sie do fragmentu o wyspie/wiedniu zgadzam się, i jest to niezmienne od lat sporo "bookinguję" i ceny za granicą są przyjaźniejsze niż w pl (słowenia,chorwacja,węgry,francja,hiszpania) - przyrównując podobny standard lokum > > Twierdzenie, że w Polsce
> i jechać i mamy do wyboru Francję lub polskie Wybrzeże). Nie wspominając że we > Francji mogę wynająć apartament z basenem lub nawet dom z basenem, dużo taniej > niż nad polskim morzem. Byłam w Annecy, w tym roku w styczniu. Ceny zakwaterowania faktycznie ok. Za to restauracje