28 wyników w czasie 86 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Ten Jedyny Ukochany czyli najlepszy z najleps

u mnie królem w wersji gondolowej i ze spacerówką do ok. 1,5 roku jest Bebecar Ip-Op, lżejsza spacerówka Navington Scooner/Maclaren XT, bliźniaczy - Bumbleride Indie Twin (pojedynczy niestety nie dorównuje mu własnościami jezdnymi). -- Szczypior - 3.2010 Pepperoni - 1.2011 Kminek - 1.2013

O poradę proszę :) (początek wątku)

, juz wtedy mi się podobały. Wiem, że gondola mniejsza niż w jedo, ale za to spacerówka lepsza. Ponieważ nie chcę przepłacać, szukam używanego. Mam zamiar kupic XA i ewent. w zimie, jeśli ocenię, że nadal chce jezdzic gondolą będę szukać uzywanego jedo. I teraz moje pytanie - jak myślicie, czy

Re: Najlżejszy wózek wielofunkcyjny

jednym z najlżejszych jest Micralite Toro allegro.pl/micralite-toro-black-wozek-z-gondola-od-reki-i3101474212.html - z gondolką ok. 12 kg, ale już spacerówka tylko 8,5 kg

Re: czy to dobry zestaw?

hej. To ja coś od siebie o Fynie i Maricie. Jeździłam obydwoma i tak: Marita z 2010 r.-ciut większa gondola, super amortyzacja (lepsza od Fyna, ale to urok większości krzyżowców na wahaczach lub na paskach), pojedzie po wszystkim jak czołg, nie trzeba wymontowywać gondoli, czy spacerówki przy

Re: jaka spacerówka w typie x landera?

gorzej wykonane, niż te z 2010/2011 r. (nie czepiam się, że też polskie i że są akurat robione w Chinach, bo wszystkie wiemy, że są, ale jeśli trzymają się norm podczas produkcji, to to nie ma znaczenia). Poleciłam Magelana, bo akurat obecnie go mam i eksploatuje BARDZO intensywnie. Jest lekki i składa

Re: BJ City Select czy Mutsy Transporter (lub 4Ri

mogę się wypowiedzieć jako właścicielka 3 czarnych wózków w tym transportera kolor to nie problem latem, poza tym wszystko pasuje i nei wygląda jak na jarmarku ;) wzięłam transportera a nie 4 ridera, bo po podliczeniu wydatków był ok 1tys zł tańszy, lżejszy i miał większe siedzisko ramy w

Re: spacerówka-parasolka dla chudziny

My też chcemy kupić lekką spacerówkę parasolkę też dla drobiny i powiem szczerze że nic mi się nie podoba oprócz maclarena xlr ewentualnie xt zastanawiamy się bo cena wysoka ale chyba jednak kupimy czekam bo w maju ma być nowa kolekcja i jeszcze ulepszony model. Mamy x landera xa fajny ale kolos

peg perego SI czy zooper TWIST a może MAMBO???? (początek wątku)

kolejnym wydatkiem w si podoba mi się to że jest malutki, lekki i ma pojedyncze koła, choć obawiam się tych kółek z tyłu, ponieważ miałam już wózek b.dobrej firmy, chwialony z pojedynczymi kołami z tyłu, które się po prostu po czasie zaczęły rozjeżdżać na boki podczas jazdy do tyłu o mambo właściwie nic

ZOOPER TWIST czy DELTIM DELTI LIV może coś innego? (początek wątku)

dwa razy droższy o deltimie nie znalazłam złych opinii ale jest duży po złożeniu najchętniej kupiłabym dobry lekki wózek o pojedynczych kołach, słyszałam dobre opinie o cybex callisto, z tymże nowy jest poza moim zasięgiem cenowym a używanego ni widu ni słychu, choć wolałabym by wózek składał się

Re: jaki wózek dla dziecka polecacie

gondolowania. Ja bym zrobiła tak - zapolowałabym na Allegro na używanego Fyna/Boldera, a potem dokupiłabym lekką, dobrą spacerówkę-parasolkę. Mozliwość wpięcia fotelika-nosidełka w stelaz jest bardzo przydatną funkcją; wiadomo, ze tak się dziecka nei wozi na spacery, ale np na krótkie wypady do przychodni

1 2 3