498 wyników w czasie 134 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Akcja Dobry Start 2014 (początek wątku)

. forum.gazeta.pl/forum/w,615,152029937,152029937,Akcja_Dobry_Start_2014.html?utm_source=powiadomienia&utm_medium=AutopromoPow&utm_content=Forum_Forum--nowy-post-w-watku-dla-userow&utm_campaign=Forum_pow

Akcja Dobry Start 2014 (początek wątku)

start”. Zakupione w ramach Akcji przybory mają zapewnić dzieciom z najbiedniejszych rodzin podstawowe przybory szkolne potrzebne do rozpoczęcia roku szkolnego. Nie kupujemy podręczników ani strojów na gimnastykę. UWAGA!!!! ADRES AKCJI W TYM ROKU to dobry_start_2014@gazeta.pl W tym roku do akcji

Re: Akcja Dobry Start 2014

mam pytanko czy w tym roku też będzie możliwość dołożenia się do wspólnej wyprawki bo nie jestem w stanie zakupić całą ale mogę przeznaczyć jakąś kwotę do tej wspólnej

Akcja Dobry Start 2014 - finał i podziękowania (początek wątku)

administracji portalu, dla Marrant, Kasi.aa, Payuty i Zona_mi . Dzię-ku-je-my  Koordynatorki Akcji Dobry Start 2014 pitahaya1, mamba30, atena12345 i missmiriam1

Re: Akcja Dobry Start 2014 - finał i podziękowani

No wlasnie :) , renata.36

Re: Skoczkownicy na start:).Soczi 2014.

, dziś obowiązkowo medal muszą zdobyć skoczkowie. Nie ma innego wyjścia, bo jak nie oni, to kto? Tyle, że sport bywa nieprzewidywalny..... No nic, trzeba być dobrej myśli. Olimpijskie studio sport na kanale TVP 1 od godziny 17.55, a transmisja ze skoków o 18.25. https://www.fakt.pl/m/crop/-658

Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Szczecin 20:14

mysle ze dziewczyny sie utrzyamja...pokazaly juz co potrafia w tym sezonie...Trzeba wygrac wszystko u siebie...i jeszcze na wyjezdzie w katowicach...no i z goscibia zeby conajmniej miec lepszy bilans bezposrednich spotkan...Jak to dziewczyny zrobia to mysle ze nie bedzie problemu z

Re: Metabolic balance START 17.07.2014

Przeciez 20 kg to bardzo duzo! To normalne, ze waga w pewnym momencie sie zatrzymuje. Czasem potrzeba wielu miesiecy, zeby proces chudnecia ruszyl od nowa. Co do objawow, o ktorych piszesz, sa czeste przy zbyt malej dawce hormonu. Jestes pewna, ze masz dobre wyniki wolnych hormonow

Re: Metabolic balance START 17.07.2014

rozszerzanie listy o produkty z listy dodatkowej, dla III fazy. Trudno, faze druga trzeba jakos przejsc i wycisnac z niej, co sie da najlepszego :-) Co do salat, to chyba wszystkie sa w glowkach? :D Najepiej pogoogluj troche, bo ja sama szczerze mowiac nie rozrozniam tych wszystkich salat i kapust, nie

Skoki narciarskie na start:) Sezon 2013/2014 (początek wątku)

to nie jakieś sportowe zadupie, tylko w czymś liczący się rywal. W tym roku cieżar narodowej sportowej dumy spoczął na skoczkach narciarskich. Co ważne, obecny sezon 2013/2014 to równiez sezon olimpijski. Na początku przyszłego roku, w putinowskiej Soczi, honoru sportu polskiego oprócz pierwszej Damy

Re: Skoki narciarskie na start:) Sezon 2013/2014

Początek zachęcający. Poza dobrymi skokami niedoścignionym mistrzem świata w wywiadach jest Piotr Żyła. :) Warto oglądać skoki żeby Piotra Żyły posłuchać:) ps.Morfii, nie moge znaleść w sieci wywiadów z dnia wczorajszego. Jesli możesz poszukaj i zamieść tu. -- Są na tym świecie takie

Wybieramy najlepszą książkę roku 2014 (początek wątku)

Nominację do Najlepszej Dziesiątki Roku 2014. Nominowane książki muszą być wydane po raz pierwszy w 2014 (proszę sprawdzić przed podaniem). Każdy ma prawo podać 5 propozycji, jeśli jeszcze nikt inny ich nie podał. Podajemy tylko najlepsze z najlepszych, takie które oceniamy najwyżej. Czas start

Piłkarska Liga Mistrzów sezonu 2014/2015 na start (początek wątku)

Czołem:) Piłkarska Liga Mistrzów sezonu 2014/2015 na start. Znamy już składy poszczególnych grup. Zanim jednak przejdę do tematu zasadniczego, mała futbolowa nadwiślańska wycieczka. Kiedy to ostatnio graliśmy w Lidze Mistrzów? Czasy prehistoryczne, sezon 1996/1997, kiedy to do fazy grupowej

Re: Najlepsze mączne dziewczyny u progu RG 2014

Gość portalu: Jędrzej napisał: > Jako miarę przyjąlem sumę punktów rankingowych uzyskanych przez zawodniczkę w trzech najlepszych startach na ziemi w kwietniu-maju 2014 Chodzi oczywiście o starty zakończone do dziś, czyli na tydzień przed RG.

Najlepsze mączne dziewczyny u progu RG 2014 (początek wątku)

nadawać ton. Jako miarę przyjąlem sumę punktów rankingowych uzyskanych przez zawodniczkę w trzech najlepszych startach na ziemi w kwietniu-maju 2014, z zastrzeżeniem, że przynajmniej dwa wyniki mają pochodzić z turniejów kat. Premier, w czym przynajmniej jeden z Rzymu lub Madrytu. To zastrzeżenie ma na

1 2 3 4 5 6