nij szyla szwaczka wynajeta tylko ja i moja wspolniczka- mama (dobrze szyjaca). Moi faworyci to (wszystkie firmy maja dobre opinie na forum): ELNA 6600 - choc nei powiem dumalam i nad 7200 ale nie wiem czy warto dokladac zwlaszcza ze 6600 znalazlma po 2,5tys a 720 wszedzie po 3,5tys
właśnie model, (ja rozważam między tym, a 6600 Pro), czy zakupiłas ją w Eti, jak się sprawuje, czy jesteś zadowolona? Jeśli możesz odpoewiedzieć na moje pytania, byłabym bardzo wdzięczna
Vivictoria, czy faktycznie masz maszynę Elna 6600 i poznałaś ja dobrze? Też mam maszynę Elna 6600 od ponad roku i wiem, bo używam, że ma ona wolne ramię. Stopkę z górnym transportem też można do niej założyć (była wśród dołączonych stopek). Przeszywałam na niej 6 warstw drelichu - bez
Mam maszyny Elna 3230 i 6600 - ta ostatnia stoi sobie... nie ma wolnego ramienia a tych wszystkich ściegów i tak nie potrzebuję. Szyję głównie prototypy torebek i ubrań. Jedno tylko jest super te maszyny są bardzo mocne, radzą sobie nawet ze skórą i są bezawaryjne. Co ważne do 3230 można