13 wyników w czasie 2 525 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Vivi

Vivictoria, czy faktycznie masz maszynę Elna 6600 i poznałaś ja dobrze? Też mam maszynę Elna 6600 od ponad roku i wiem, bo używam, że ma ona wolne ramię. Stopkę z górnym transportem też można do niej założyć (była wśród dołączonych stopek). Przeszywałam na niej 6 warstw drelichu - bez

Re: Vivi

Mam maszyny Elna 3230 i 6600 - ta ostatnia stoi sobie... nie ma wolnego ramienia a tych wszystkich ściegów i tak nie potrzebuję. Szyję głównie prototypy torebek i ubrań. Jedno tylko jest super te maszyny są bardzo mocne, radzą sobie nawet ze skórą i są bezawaryjne. Co ważne do 3230 można

Re: ELNA 6600 czy Bernina Activa 240 czy Janome 4

Dzięki czy Ty równiez rozumiesz tak jak ja,że ta tańsza ma więcej możliwości odnosnie ilości ściegów. Ja do szycia cięższych rzeczy używam stębnówki przemysłowej Juki. Potrzebuję zakupić maszynę, która zrobi mi profesjonalną dziurkę, wyhaftuje jakiś drobny element bądź też krótki tekst i p

Re: ELNA 6600 czy Bernina Activa 240 czy Janome 4

Janome 4900 to świetna maszyna z serii QC do patchworków i szycia dekoracyjnego, właściwie na tej stronie wszystko o niej napisano. Natomiast 6600P to najbardziej profesjonalna z wieloczynnościowych maszyna do szycia na rynku maszyn domowych, wzmocniona, 1000 wkłuc na minutę, dodatkowy stolik