Tak :)
filunio napisała: > nawet mi do głowy nie przyszło, że to moż > e mieć jakąś wartość a to pech:D -- Panele sufitowe można układać zarówno w sposób prosty jak i w tzw. sosenkę.
Takich prowokatorów to ja zjadam na śniadanie B) -- Grafomani rozmawiają o sztuce, artyści - o kobietach, jedzeniu i pieniądzach
przykładowe zdjęcie z netu pokazuje tylko kolor i rodzaj tkaniny obiciowej, nie stan :) moje duzo lepsze, choć materiał i tak pewnie do wymiany i trzeba przeszlifować i potraktowac czymś drewno zdjęcia zrobie jeszcze na dziś cena 120 zł szt. + wysyłka, choc preferuję odbiór osobisty (łódzk
mam do sprzedania dwa fotele 366, zdjęcie pokazuje parę, którą sprzedałam już na allegro, obecna para jest w lepszym stanie, tapicerka w stanie idealnym ale w pokrzywowoburej tkaninie w kwiaty, więc pewnie do przetapicerowania :) zainteresowanym podeślę zdjęcie materiału, lakier do renowacji
Odnowiony, sprzedam lub zamienię.
Odpisałam na priv. Pozdrawiam! Iza
jest zgrabny i lekko wygląda. Nie pasujące obicie zawsze można zmienić, natomiast fotel jest jednak klasyką i warto ją mieć w kolekcji :D -- kaczoki,kuroki, gapy i wloszczyzna.blogspot.com/
? sentymentyiprezenty.blogspot.fr/2012/02/fotel-366-w-wersji-patchwork.html
co wiem to dużo firm teraz oferuje odnowienie takich mebli i nie ma się co dziwić bo są kultowe i skoro wytrzymały już 30 lat to wytrzymają kolejne 100 :D Powiedzcie mi co wybrać, https://nowohuckie-renowacje.pl/fotel-lisek/ fotel Lisek czy https://nowohuckie-renowacje.pl/fotel-366-chierowski
Na 366 to ja lubię patrzeć, ale nie na nim siedzieć, gdyż łokciami się wali w drewno. Ten konkretny mi się nie podoba. Nie lubię wzorków na nim. -- Nic nie gasim, nic nie palim ino paradujem.
czy fotele a_poli mają jakąś nazwę, albo tatusia projektanta? jak ich szukać? chodzi mi bardziej o ten niebieski: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3083475,2,3,DSC-0080.html myślę sobie, że
Musiałby chyba stanąć w miejsce 366... i najlepiej gdyby był w kolorze kota :) A tak w ogóle to poczochraj go ode mnie :) - piękny jest!
Fotele p i ę k n e. Czy możesz napisać co tapicer dawał do środka ? Ja przywiozłam od tapicera dwa fotele "366" z nową tapicerką. Są ładnie zrobione, ale meganiewygodne do siedzenia. Na starym obiciu siedziało się cudownie, a teraz jest byle co. Myślałam,że tapicer ma jakieś porządne gąbki i
Brytf-anno, pamietasz moze ile zamawialas Rogera do obicia 366? Zamowilam 2 takie krzesla i tez bede oddawac do renowacji... Dziekuje za pomoc!
-- to jest link do tkaniny, którą planuje obić fotele. Jeden z nich to klasyka 366, a dwa pozostałe to muszle na czarnych nóżkach takie jak ma a_pola w salonie u siebie. Kolor który biorę pod uwagę to szary, fiolet i grafit. Czy ta tkanina będzie dobrze wyglądała na wspomnianych fotelach? Biorę