Zima i tym razem znowu padł wybór na Kanary i kolejną wyspę Fuerteventura. Zamieszczam małą fotorelacje z naszego wyjazdu na Fuerte. -- Nasze fotki Gran Canaria 2011
Ziama na Fuercie cd -- Nasze fotki Gran Canaria 2011 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,121224576,121224576,0,2.html?v=2&wv.x=0
Kolejna nasza zimowa wyprawa na kanary tym razem wybór padł na Fuerte Nasze fotki Gran Canaria 2011 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,121224576,121224576,0,2.html?v=2&wv.x=0
-- Nasze fotki Gran Canaria 2011 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,121224576,121224576,0,2.html?v=2&wv.x=0
Witam, ktoś z was może wybiera się tego dnia z Itaką na Fuerteventure?
Wybralismy z ofert TUI wyjazd w polowie lipca 2012 do Hotel Club Magic Life Fuerteventura Imperial :) czytalem juz opinie o tym hotelu ale zakladam ten temat, zeby uzyskac i odswierzyc informacje. Lecimy tam z zonka i 2 dzieci *starszych dzieci :) 1. Prosze o info dot. hotelu i atrakcji w nim
iiin.ka74 dzieki za info o Lanzarotte .. przemysle, czy tez autkiem tam nie pojechac :) w planach mamy wycieczke z hotelu autokarem ale ... po Twojej relacji zaczalem sie nad tym sam zastanawiac :))) - co Teneryfy to niestety Ci nie pomoge .. tam nie bylismy poniewaz z Kanarow to tylko Fuerta :) B
Lanzarote w 2012 a Fuerteventura 2014 w lutym - co by n ie było będzie cudownie na Lanzarote w styczniu 2012 kąpałem się codziennie po kilka razy . Po Bałtyku przez 47 lat tam było gorąco , Jedzcie jak tylko możecie , bo żaden nowy gadzet czy samochód tego NIE ZASTĄPI . Nie czekajcie aż się
Lanzarote w 2012 a Fuerteventura 2014 w lutym - co by n ie było będzie cudownie na Lanzarote w styczniu 2012 kąpałem się codziennie po kilka razy . Po Bałtyku przez 47 lat tam było gorąco , Jedzcie jak tylko możecie , bo żaden nowy gadzet czy samochód tego NIE ZASTĄPI . Nie czekajcie aż się
15.07.2012 2012 Hotel Club Magic Life Fuerteventura - 2+2
25.06.2012 - Wrocław
Easy Jet has now added a new Gatwick -Fuerteventura route which will be available from 28th March 2012. There will be two weekly flights between Gatwick and Fuerteventura. And the price? Approx. €40 each way (taxes included). On sale now! Easy Jet, uruchamia nową linię Gatwick
..jak ma być to wypoczynek "balangowy" to Majorka , na Fuercie nie "zaszalejesz" nocami a już w szczególności w terminie poza sezonem - cisza, spokój.....takie mam doswiadczenie jak byłam w styczniu 2012 w Caleta de Fuste - no a ty będziesz miał od hotelu ok.2 km do najbliższego miasteczka
My bylismy w SbH Costa calma w lipcu 2012.Hotel bardzo dobry(brak oplaty za leżaki,blisko plaża,jedzenie dobre-owoce morza,kawior,szampan). Jeżeli lecicie z Itaka to przygotujcie sie na doplate 30Eur do zmiany pokoju bo gosci z Itaki w wiekszosci w podziemia kwateruja.My zaplacilismy juz 2 dnia i
Nie, nie musisz. Byliśmy tam zimą, w 2012r. bilety kupowaliśmy w kasie tuż przed wejściem. Bez żadnej rezerwacji. Nie sadze aby coś się zmieniło. Ach, i niektóre hotele mają zniżki dla swoich gości. Bedzie tam wisiała tabliczka. Zniżka niewielka ale... Ceny mają zabójcze. Ale utrzymanie takiego