To porównanie nie mówi nam wszystkiego. mimo iż predkość procesora i pamięć mają tą samą, to pod względem liczby operacji na sekundę PS3 zdecydowanie prowadzi. Tylko czekać na jego wejście. IMO Sony znów oddstawi wszystkich :)
a co ma wspolnego 1 jakies parawo kultury do tego ze chce odkupic od kogos uzywana plyte z gra NIE KOPIOWAC A ODKUPIC.................NIE KOPIĘ TYLKO ORYGINAŁ
ale dla dwóch osób, bo moje chłopaki wyrywają sobie wzajemnie kontroler z ręki. Mamy Forza 2, F1 wszystkie ale nie mamy takiej do rywalizacji na 2 kontrolery. Znacie, polecicie?
Witam. Posiadam xbox-a 360 Slim i zaciekawiła mnie jedna rzecz. Otóż przy pobieraniu aktualizacji do gier nie mam możliwości wyboru miejsca zapisu czy ma to być dysk twardy czy pamięć zamontowana w konsoli. Druga rzecz która mnie zastanawia to dlaczego po pobraniu aktualizacji i wejściu na jedno z
zapraszam do zakupu :-) allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27463454
Witam Mam niemały problem, otóż mam do wydania równe 200 złoty na grę/y na xboxa 360. Jak na razie wyszczególniłem 7 gier i nie wiem którą wybrać. Są to : -Forza 4 -left for dead 2 -skate 1,2 lub 3(1-55zł 2-51zł 3-82zł) -Red dead redemption edycja Goty (150zł) -mortal kombat edycja
Jeżeli masz ograniczone środki i chcesz zagrać w jak największą liczbę gier sugerowałbym skorzystać z któregoś z zagranicznych sklepów np. amazona w uk, niestety w Polsce dystrybutorzy wciąż nas dym... Trudno stwierdzić jakie masz preferencje na podstawie tych gier więc nie wiem czego oczekujesz
Witam odkupie bądź wymienię się grami na konsole Xbox 360. Posiada ktoś coś do zaoferowania ?
Do Klaudia. .. a jakiś może spis gier z cena na sprzedanie z zaznaczeniem które ewentualnie na wymianę ? Pozdrawiam
Witam sprzedam xboxa 360 jasper z 2 padami, grami: fifa 13, halo 3 odst, ac III (do pobrania z marketu) oraz konto xbox live gold (darmowe gry już od 1 lipca. ;)) do 24 grudnia bieżącego roku. Kontakt: czoper123456@op.pl, gg:42856141, tel:508393014. Sprzedam w dobrej cenie, lub zamienie za ps3 80gb
Aukcje na allego, linki poniżej: Dante's Inferno -> http://allegro.pl/dante-s-inferno-xbox-360-uzywana-tanio-pal-i1730496577.html Tekst linka Castlevania: LOS -> http://allegro.pl/castlevania-los-xbox-360-uzywana-tanio-pal-i1730496647.html Tekst linka
allegro.pl/23-gier-w-tym-2-edycje-kolekcjonerskie-i3336457845.html jak w temacie zapraszam do aukcji :)