Czy ktos z was ma tą drukarkę? Zastanawiam sie nad jej kupieniem, ale mam jedno pytanie: Czy jesli skonczy się któryś z tonerow , to drukarka drukuje dalej bez niego (tylko zmienia kolory) , czy w ogóle przestaje drukować? Chodzi mi o to, czy zawsze musze miec pełne wszystkie cztery tonery , czy w
Nie Greg, to naprawdę ja "lajosz" napisałem tego posta, a sklep o którym mowa wymieniłem dlatego, że całkiem niedawno kupowałem tam laser (Kyocera) i z obsługi, ceny i szybkości wykonania transakcji jestem bardziej niż zadowolony. Szczerze mówiąc (pisząc) był to pierwszy sklep internetowy (w ogóle
Co sądzicie o urządzeniu wielofunkcyjnym ( drukarka, skaner, kopiarka) hp psc 1215????????
typu HP psc1215. Czy ktoś może mi coś poradzić?
Rodzinka zdecydowała się zakupić sprzęt wielofunckyjny hp psc 1215 w raz z aparatem hp m307 (który przypadł mi w udziale), za ok 800 PLN . W sieci spotkałem się z negatywnymi opinniami na temat aparatów hp a o samym m307 dość niejednoznaczne... Czy dla rekracyjnego pstrykania aparat ten jest
Polecam HP,jakość druku jest najlepsza właśnie w tych drukarkach!Zdecydowanie przed Canonem i LeXmarkiem.Jest bardziej oszczędna od konkurentów jeśli chodzi o zużycie tuszu.Ja osobiście posiadam model wielofunkcyjny HP PSC 1215 i jestem bardzo zadowolony.Naprawde opłaca się kupić właśnie to
Sugeruję HP PSC 1215 drukarka , skaner , kopiarka kolorowa , - kosztuje około 400 zł (Vobis 429zł) ale masz też skaner, co w codziennej praktyce się przydaje !!! Atrament uzywa jeszcze do trybu PhotoRet III (czyli jeszcze drukarki HP 8XX/9XX) - tanich i dobrych zamienników jest
ja mam 1215 i skanuje pięknie, jak na sprzęt tego typu. Niezaleznie, czy z klapą, czy bez. Wogóle jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia.
HP OfficeJet PSC 1215 - W Komputroniku 409zł drukarka, skaner, kopiarka; A4; sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12202 ------------------------------ szybkość druku (mono): 12 str./min.; (kolor): 10 str
hp psc 1215 all-in-one.Wcześniej zapisywał tekst do edycji w Word.
1220 / 1230 hp officejet g55 / g85 / g95 / k60 / k80 hp officejet v40 hp photosmart 1000 / 1100 / 1115 hp photosmart 1215 / 1218 / 1315 hp psc 750 / 950
Sugeruję HP PSC 1215 - kombajn drukarka , skaner , kopiarka kolorowa , o małych wymiarach,trzeba dołożyć - kosztuje około 400 zł (Vobis 429zł) ale masz też skaner, co w codziennej praktyce się przydaje !!! Atrament uzywa jeszcze do trybu PhotoRet III (czyli jeszcze drukarki HP 8XX/9XX