436 wyników w czasie 96 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Ani jedno, ani drugie

igor14141 napisał: > snajper napisał: > > A przyczyną śmierci dziecka była choroba, jakby kto zapomniał > > Tak masz rację snajper przyczyną śmierci dziecka była choroba i to choroba zagr > ażajaca życiu dziecka , a taki stan wymaga natychmiastowej

Ani jedno, ani drugie

igor14141 napisał: > doprowadziło do smierci małego Bolka

Re: o jakiej grupie zawodowej myslał?

igor14141 napisał: > www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Premier-koniec-roku-zwykle-oznacza-napiecia-w-sluzbie-zdrowia,125908,14.html > "trochę wiecej pieniedzy szło na pacjenta i procedury, a niekoniecznie tak duzo > pieńiedzy na wynagrodzenia szczególnie jednej grupy

Re: nie mieć fanaberii

igor14141 napisał: > 49 lat lekarz Wa-wa > "jestem ordynatorem w szpitalu, adiunktem na uczelni, pracuję 23 lata w zawodzi > e. > Z piecioma dyzurami miesięcznie mam netto okolo 7,5 tys zł. netto. (....) > Te 7,5 tys to mało czy duzo? > Lekarz minimalista, bez

Re: Co dla Pani oznacza słowo "powinno się"?

igor14141 napisał: > st.lucas napisał: > > Bo bezwzględne zaufanie powinno się odnosić tylko do Pana Boga. > > Jeżeli natomiast ma Pani na myśli zaufania analogiczne do tego, > którym obdarzamy inżynierów, którzy zaprojektowali mosty, po jakich jeździmy

Re: Myśleli, że dziecko zabierze śmigłowiec.....

igor14141 napisał: > Prawo lotnicze jest dla nas dokumentem nadrzędnym, jednocześnie tworząc własne > instrukcje nie powinniśmy stosować metody kopiowania aktów prawnych – nie > ma takiej potrzeby. W naszej instrukcji operacyjnej ograniczyliśmy dostępne mi > ejsca do

Re: Myśleli, że dziecko zabierze śmigłowiec.....

igor14141 napisał: > snajper napisał: > > Moze nie znali przepisów? Może liczyli, że pilot złamie przepisy tak jak piloci > w Smoleńsku? > Może woleli robić cokolwiek niż nie robić nic?" > > Ja mam inne pytanie. Karetka szpitala stała 30km dalej. Dlaczego

Re: naprawdę dobry lekarz!?

igor14141 napisał: > Masz rację , Ty nie możesz zaliczać sie do tak znakomitych "lekarzy" > > Twoja półka to raczej dr Falkowicz, przykre że takich Falkowiczów często można > spotkać w naszych szpitalach. ...spytam naiwnie, miałeś oczywiście na myśli profesora FalkIEwicza...?

Re: naprawdę dobry lekarz!?

igor14141 napisał: > Masz rację , Ty nie możesz zaliczać sie do tak znakomitych "lekarzy" > > Twoja półka to raczej dr Falkowicz, przykre że takich Falkowiczów często można > spotkać w naszych szpitalach. Masz rację - stąd moje wątpliwości. Dlatego też wyrażałem moje

Re: Wysłali karetkę, nie dopytując, jak to bywało

igor14141 napisał: > A ty skąd wiesz? Sprawdzają , sprawdzają wezwij karetkę to sie przekonasz, jeże > li w ogole przyjedzie. Wzywałem niestety wiele razy. Nie sprawdzają, bo i jak. Nie kłam. S

Re: Wysłali karetkę, nie dopytując, jak to bywało

igor14141 napisał: > andnow2 To sie zdarzyło w Niemczech! > > "Służby niemieckie wysłały natychmiast pod wskazany adres karetkę pogotowia. Ko > biecie udzielono pomocy medycznej i niezwłocznie przewieziono do szpitala. Obec > nie stan zdrowia kobiety jest stabilny i

Re: a na temat ...

igor14141 napisał: > Wyartykułowanie (własciwe) problemu prędzej trafi do przekonania pacjentów. https://forum.gazeta.pl/forum/w,305,137248733,137248733,Dlaczego_protestujemy_.html Odpowiedni wątek jest już na forum od kilku dni. Nie zauważyłeś? > Wytłumacz mi proszę dlaczego to

Re: a na temat ...

igor14141 napisał: > Dlaczego miałbym się przejmować losem lekarza ktory popełnił błąd na recepcie? > Przejąłbym się w takim samym stopniu jak lekarz przejmuje się losem pacjenta k > tóremu odmawia tego co w/ g prawa nalezy mu się. Typowe dla 'drogiego polskiego pacjenta

Re: Dlaczego protestujemy.

igor14141 08.07.12, 16:02 Odpowiedz "Historia pewnej recepty nierefundowanej – refundowanej "Moja wizyta była po wizycie pielęgniarki, która robiła opatrunki na odleżynach. Wizyta zaczęła się od prośby żony, abym napisała receptę na specjalistyczne plastry oraz na żel na odleżyny

Re: Lekarzu!!

igor14141 napisał: > jola.iza1 napisała: > > > Ja to kuźwa wiem. Jedyne co mi przeszkadza, to państwowe NFZ > > Otwórz prywatny i nie będzie przeszkadzać! Tylko musi mieć dużo kasy, bo u nas wszystko wszystkim się należy. S

1 2 3 4 5 6