58 wyników w czasie 78 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: MOJE XXX

kacperek0109 Śliczne prace,a ta Twoja ulubiona jest urzekająca:) kakika77 popraw link

Re: MOJE XXX

kacperek0109 sliczne prace, pelne wdzieku! Gratulacje :))) kakika77 - twoja stronka mi sie nie otwiera :( -- www.okruszek444.fotosik.pl/

Re: Miś Paddington-prośba o wzór.

Właśnie chciałam polecić swojego chomika ale ktoś to zrobił wcześniej dziękuje chomikuj.pl/kacperek0109

Re: Miś Paddington-prośba o wzór.

chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/dla+dzieci/postacie+z+bajek/padington+mi*c5*9b

Re: Ponawiam prosbe. Szukam tej szopli.

Witam ja poprosze o wzorek tej szopki jak można mój e-mail kacperek0109@tlen.pl

Re: Szukam wzoru aniola stróża -proszę o pomoc

Zapraszam do mojego chomika może coś dla siebie znajdziesz w folderze religjine chomikuj.pl/kacperek0109

Pan Jezus i mała dziewczynka - wzór (początek wątku)

Witam poszukuje dwóch schematów do wzorów znajdujących się na chomiku chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/poszukuje Pozdrawiam

Re: muszle, male morskie obrazki

Cześć jestem nowa ale chce ci pomóc zapraszam na mojego chomika tam napewno znajdziesz coś z muszlami www.chomikuj.pl/kacperek0109

Re: Matka Teresa oszukuję

Przepraszam, że porządzę się czyimiś schematami, ale tu znalazłam: chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/religijne/Matka+Teresa

Re: wzory disneya

Zapraszam do przeglądnięcia moich wzorkow może znajdziesz cos co cie interesuje chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/dla+dzieci/postacie+z+bajek

Re: Spiderman

Zapraszam na chomika nie ma ta wiele ale może coś pomoże chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/dla+dzieci/postacie+z+bajek/spiderman

Re: Poszukuje dokładnego wzoru - kobieta w czerwi

Witam mam taki wzór na swoim chomiku nawet wyraźny zapraszam w odwiedziny chomikuj.pl/kacperek0109/Haft+krzy*c5*bcykowy/nowo*c5*9bci Pozdrawiam

1 2 3