Spod orginalnego korka(chromowanego na kluczyk)wyciekało mi paliwo więc włożyłem drugą uszczelke gumową-z dużym trudem się zamykał(dobrze dociskał)ale paliwo nadal ucikało.Kupiłem korek bez kluczyka(co wyklucza wyciek przez szpare w zamku)który pasuje do W123,W124 i nadal cieknie(może trochę
Ok.Tylko w którym miejscu ona jest?Czy musze wymontować zbiornik czy dojśc od dołu?Prosze o dokładny namiar.
Spod orginalnego korka(chromowanego na kluczyk)wyciekało mi paliwo więc włożyłem drugą uszczelke gumową-z dużym trudem się zamykał(dobrze dociskał)ale paliwo nadal ucikało.Kupiłem korek bez kluczyka(co wyklucza wyciek przez szpare w zamku)który pasuje do W123,W124 i nadal cieknie(może trochę
Jeszcze tutaj jest trochę ciekawostek o korkach: 123zdrowie.pl/korki-do-wina/
123rbr napisał: > Proponuje olać tępych ekologów i robić drogi, w przeciwnym razie staniemy w > wielokilometrowych korkach Dobrodziejstwa motoryzacji...
pingo123 napisał: Głosujcie dalej na Dutkiewicza drodzy Wrocławi > anie, może za parę lat korek sięgnie Opola... A teraz mi powiedz na kogo mam głosować, żeby korek nie sięgał Opola....
a teraz mówisz ze sie zmieniły karty? po jakim czasie? korka123 napisała: > koniec, że ho, ho (jak mawia nasz prezydent;)
a dokładniej?co to znaczy? a jaka to Asia postawiła Ci karty? korka123 napisała: > hihi, byłam jak Cesarzowa, bo tak Asia "kazała" i on zaczął się "odzywać"
123atomek napisał: > W celu omijania korków polecam http://www.tamtam.com/livetraffic/ TamTam L > ive Traffic A to jakiś system wróżkarski który przewiduje korki? Czy oparty jest o mikromaszynowe szklane kule czy o bionaturalne fusy z kawy?
O 168 to lepiej zapomnij bo sobie postisz w korkach. 151 lub 123 do Saskiej, tam leć na dól i wsiadaj w cokolwiek czerwonego do M Politechnika. Tak jest najszybciej
Gość portalu: tyle 123 napisał(a): > Czy to normalne-ulica zamknieta a ja z od centralu do kina Pokoj jechalam 15 > minut w godzinie szczytu ty juz zwariowałeś. Zresztą chyba nie wiesz co to są korki. A w miastach korki są niestety czymś normalnym:) będzie gorzej:)
Polecam książkę "123 wycieczki samochodowe". Jedyny problem z podróżami samochodowymi po Polsce jest taki, że trzeba wyjeżdżać z domu o 3 nad ranem, jeśli nie chcesz całego dnia stać w korkach.