laz1971 zgadzam się z tobą na zarabianiu na chorych dzieciach bo dać za turnus 5 czy 6 tyś za 2 tyg pobytu to jest jakaś masakra za to wychodzą luksusowe wczasy w ciepłych krajach no ale co my rodzice nie zrobimy dla swoich pociech kasa się nie liczy a dziecku pomoże.
laz1971 napisał: > A mam pytanie - gdzie jeździcie na turnusy??? Na cudownychdzieciach widziałem f > otkę z Neurona - byliśmy tam z Johnym już cztery razy. A może znacie coś fajneg > o, gdzie warto jechać??? Oliwia - muszę ci powiedzieć, że wiele mam dzieci chor > ych i z
laz1971 wiem że Wasze dziecko to synek, pisałam do izi
laz1971, pozwolisz, że i ja się dopiszę. Nasz młodszy synek (teraz 7 mies.) ma obuyoczną zaćmę wrodzoną. Jesteśmy po dwóch operacjach w CZD (niemowlakami starają się tam zajmować w pierwszej kolejności). Synek jeszcze nie ma okularów, a już widać jak wyrywa się do kolorowych zabawek
Witaj laz1971: doskonale wiem co czujecie, my dowiedzieliśmy się jednak wcześniej niż Wy o obuocznej zaćmie naszej córeczki. Ola była operowana w 3 i4 mcu życia. Niewiele reagowała na światło, była to jedynie reakcja na mocniejsze światło, miganie telewizora, poza tym dużo spała i nie