391 wyników w czasie 111 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

macmiror 500 (początek wątku)

Witajcie. Pare dni temu byłam u ginekologa, który stwierdził u mnie jakieś zapalenie w pochwie i zapisał macmiror 500 (maść). Niestety nie zwróciłam uwagi na to jak długo powinna trwać moja kuracja i teraz nie wiem - brać to po prostu dopóki maść sie nie skończy czy lepiej zadzwonić do

Re: macmiror 500

u mnie oprócz macmmor maści musiałam wziąść Fluconazole 50 mg. Też pomogło.

Macmiror 500 complex (początek wątku)

W posiewie z pochwy wyszły mi ZIARNIAKI G (+) WZROST OBFITY Skarżyłam się na dolegliwości ( najpierw zostałam w ciemno przeleczona na grzybicę ) a po wyniku posiewu lekarz przepisał mi MACMIROR 500 COMPLEX ( 12 globulek ) z zaleceniem, aby zacząć brać już w trakcie okresu ( 3 dzień ) bo pani

Re: Macmiror 500 complex

martysska1717 napisał(a): > witam bardzo serdecznie ja mam też małe pytanko czy przy tych globulkach może się spóźniać miesiączka :-( również brałam te globulki a lekarz nic mi nie mówił będ > ę bardzo wdzięczna...!!! dodam że też miałam 12 globulek a wizytę dopiero mam 16 kwietnia u g

dot.macmiror 500

rozumeim ,ze w trakcie stosowania tych globulek nie mozna wspolzyc ?

Macmiror Complex 500 - problem

Mi lekarka przepisała na infekcję macmiror. Okres miał mi się zacząć za 6 dni, więc miałam w planie wziąć tyle ile się da do okresu, a potem resztę. I tu problem - jutro biorę ostatnią globulkę (miałam 12) i ciągle nie pojawiła mi się miesiączka. Raczej niemożliwe żebym była w ciąży, bo przez tę

Macmiror complex 500 (początek wątku)

Lekarz przepisał mi 12 globulek. jestem przy po 2 globulce i rano prócz żółtych upławów pojawiają się na wkładce również plamki krwi. Czy mam się niepokoić?

Macmiror 500 complex (początek wątku)

Mam pytanie czy któraś z Was miała dziwną reakcję na globulki dopochowe Macmiror 500? A jeśli któraś miała to proszę o opis objawów. -- Rysiek :-D

Re: Macmiror 500 complex

u mnie tez ok, no tylko brudzi bielizne...

macmiror complex 500 (początek wątku)

czy któras brala w czasie ciąży ??

Re: macmiror complex 500

Zapytaj również na jednym z ciążowych forów, namiary w pomocnych linkach.

Macmiror complex 500-? (początek wątku)

czy któraś z was używała tych globulek w ciąży?Jeśli tak to jak długo?Jestem w 5 tygodniu.

Re: Macmiror complex 500-?

Skoro przepisał ci lekarz to chyba nic się nie stanie co??? Ja też brałam 6 globulek!!!

Globulki macmiror 500 (początek wątku)

Lekarz przepisał mi globulki macmiror500 i niewiem czy po nich czy w ogóle mam dziwne upławy jakby żółto-zielone. Boję się że mogą mi się sączyc wody. Może ktoś ma takie dziwne doświadczenia.

Re: Globulki macmiror 500

Hej. Jestem tez w końcówce 38 tyg. Brałam globulki Macmiror 500 i rzeczywiście po globulkach wydzielina jest koloru żółtego a nawet czasami bywała brunatnego/tak samo jak Ty sie bałam bo brałam je przez 8 dni od 36 tyg, ale jak mnie zapewniła lekarka nie ma czym się przejmować/. Także główka

Macmiror complex 500........ (początek wątku)

22 t.c. i przepisany zostal mi ten lek na izbie przyjec,poniewaz na natamycyne uni jestem uczulona. Czy jest on bezpieczny dla plodu?

Re: Macmiror complex 500........

globulki

macmiror 500- opinie (początek wątku)

Witam!!! Chciałabym przeczytac Wasze opinie na temat macmiroru 500.zaczełam go stosowac od wczoraj.Czy pomógł wam??

Re: macmiror 500- opinie

dziekuję:) Mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie:)

1 2 3 4 5 6