Witajcie. Pare dni temu byłam u ginekologa, który stwierdził u mnie jakieś zapalenie w pochwie i zapisał macmiror 500 (maść). Niestety nie zwróciłam uwagi na to jak długo powinna trwać moja kuracja i teraz nie wiem - brać to po prostu dopóki maść sie nie skończy czy lepiej zadzwonić do
u mnie oprócz macmmor maści musiałam wziąść Fluconazole 50 mg. Też pomogło.
W posiewie z pochwy wyszły mi ZIARNIAKI G (+) WZROST OBFITY Skarżyłam się na dolegliwości ( najpierw zostałam w ciemno przeleczona na grzybicę ) a po wyniku posiewu lekarz przepisał mi MACMIROR 500 COMPLEX ( 12 globulek ) z zaleceniem, aby zacząć brać już w trakcie okresu ( 3 dzień ) bo pani
martysska1717 napisał(a): > witam bardzo serdecznie ja mam też małe pytanko czy przy tych globulkach może się spóźniać miesiączka :-( również brałam te globulki a lekarz nic mi nie mówił będ > ę bardzo wdzięczna...!!! dodam że też miałam 12 globulek a wizytę dopiero mam 16 kwietnia u g
rozumeim ,ze w trakcie stosowania tych globulek nie mozna wspolzyc ?
Mi lekarka przepisała na infekcję macmiror. Okres miał mi się zacząć za 6 dni, więc miałam w planie wziąć tyle ile się da do okresu, a potem resztę. I tu problem - jutro biorę ostatnią globulkę (miałam 12) i ciągle nie pojawiła mi się miesiączka. Raczej niemożliwe żebym była w ciąży, bo przez tę
Lekarz przepisał mi 12 globulek. jestem przy po 2 globulce i rano prócz żółtych upławów pojawiają się na wkładce również plamki krwi. Czy mam się niepokoić?
Mam pytanie czy któraś z Was miała dziwną reakcję na globulki dopochowe Macmiror 500? A jeśli któraś miała to proszę o opis objawów. -- Rysiek :-D
u mnie tez ok, no tylko brudzi bielizne...
czy któras brala w czasie ciąży ??
Zapytaj również na jednym z ciążowych forów, namiary w pomocnych linkach.
czy któraś z was używała tych globulek w ciąży?Jeśli tak to jak długo?Jestem w 5 tygodniu.
Skoro przepisał ci lekarz to chyba nic się nie stanie co??? Ja też brałam 6 globulek!!!
Lekarz przepisał mi globulki macmiror500 i niewiem czy po nich czy w ogóle mam dziwne upławy jakby żółto-zielone. Boję się że mogą mi się sączyc wody. Może ktoś ma takie dziwne doświadczenia.
Hej. Jestem tez w końcówce 38 tyg. Brałam globulki Macmiror 500 i rzeczywiście po globulkach wydzielina jest koloru żółtego a nawet czasami bywała brunatnego/tak samo jak Ty sie bałam bo brałam je przez 8 dni od 36 tyg, ale jak mnie zapewniła lekarka nie ma czym się przejmować/. Także główka
22 t.c. i przepisany zostal mi ten lek na izbie przyjec,poniewaz na natamycyne uni jestem uczulona. Czy jest on bezpieczny dla plodu?
globulki
Witam!!! Chciałabym przeczytac Wasze opinie na temat macmiroru 500.zaczełam go stosowac od wczoraj.Czy pomógł wam??
dziekuję:) Mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie:)